The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

En flot, flot førsteplads

Mens Jesus brugte dagen på at skride fra graven, så fejrede Dexter og jeg Påskesøndag med at være i Dyrehaven med tømmermænd. Og der fandt jeg ud af, at det jeg allermindst kan overskue, når jeg har tømmermænd er, at Dexter lige skal udgrave og fange en mosegris. Det er faktisk en flot, flot førsteplads over ting, som bare ikke skal ske, når jeg har tømmermænd.

Jeg skulle bare lige filme, at hun gravede – fordi det ser så sjovt ud. Jeg havde jo for fanden ikke regnet med at der lige skulle være gevinst. I dag af alle dage!
Og mens Dexter var fuldstændig uanfægtet af at hendes ejer gik i panik (derfor er det oprindelige lydspor til videoen bortcensureret), gik den vilde jagt.

Ja, det er min skyld, at Dexter ikke fik gjort arbejdet færdigt. Men jeg kunne simpelthen ikke overskue det. Hun er jo også på specialdiæt lige nu – og jeg tvivler på, at mosegris indgår i den! Og den levede, var hel og blinkede med øjnene, da vi forlod gerningsstedet.

Nogle gange ville jeg ønske, at jeg havde en modehund, hvor alle instinkter for længst var avlet ud af den. I hvert fald bare de dage, hvor jeg har tømmermænd.

Previous

Mand går ind i by med kæmpekors – du gætter aldrig hvad der så skete!

Next

Kan vi ikke prøve at sætte barren lidt højere næste år?

2 Comments

 1. Eiiiw! Jeg håber virkelig, Kamelen er for stor og klodset til nogensinde at gøre noget lignende.

  • The CityGirl

   Det er hun nok ;-)
   Dexter er jo en dansk-svensk, som jo er en mus/rotte-fanger (plus det løse…).
   Hvilket er ting, som jeg absolut ikke kalkulerede med, da jeg valgte den race…..!

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén