The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Shit I say to my dog III

 • “Er du verdens bedste hund?!” – Jeg kommer, uforholdsmæssigt meget, til at sige det til Dexter. Jeg har ingen idé om, hvorfor hun har så meget selvtillid.

 • “Er du en lille popcorn-pote?” – Dexters poter lugter af popcorn. Hundes poter lugter at popcorn, når de har sure tæer…

 • “Hey! Ingen gider være venner med den sure gårdvagt!” – Et desperat forsøg på at shame hende ud af at gø.dogshaming
 • “Er den sød?” – I det akavede øjeblik, hvor ens hund skal hilse på andre hunde, og hvor man som ejer er tvunget til at hilse på andre mennesker, går min hjerne tit i sort og jeg begynder at tale med Dexter om den anden hund i stedet. Bare for at få dobbelt op på akavethed.

 • “Prøv lige at lægge dig ned og se hvad der sker!” – En form for lokning, som Dexter heller ikke falder for. På samme niveau som at påstå overfor børn, at æbler er det samme som slik.

 • “Nej, du må ikke få chokolade. DU DØR hvis du spiser det!” – Skræmmekampagner virker (heller ikke) på hunde. At dømme på Dexter er hun mere “Og? Jeg vil dø en lykkelig hund, hvis jeg får det stykke chokolade!”

Previous

Forrygende Fredag

Next

Elektrisk lys er overvurderet!

1 Comment

 1. Ja, der er så meget hunde ikke forstår!
  Kan da se at du har nøjagtigt samme udfordringer, som jeg har med Vattotterne omkring det at være social og samarbejdsvillig i forskellige situationer:-)
  Ha’ en helt igennem skøn mandag….

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén