The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Det var hendes sidste ønske!

Vi sad lige midt i pavedrinksene ude i Randers Regnskov (som nogen har døbt min altan. Jeg tager det som en kompliment!), da emnet alder pludselig tog en uventet og ikke så rar drejning.

For pludselig var der en der pointerede, at hvis der sker nogen af os noget, og vi bliver nogen af dem, der bliver omtalt i medierne, så vil det ikke være “Ung kvinde forsvundet i luftballon” – det vil kort og godt være “Kvinde forsvundet i luftballon”.
At gå fra 20’erne til 30’erne ikke en skid er, at 30’erne er de nye 20’ere, når man ved, at medierne ikke længere vil omtale en som ung.

Og efter at det var konkluderet, kunne ikke engang pavedrinks løfte stemningen i Randers Regnskov. Det hele blev meget deprimerende med snak om tid og alder, og hvad fanden der egentlig er sket – eller manglen på samme. Og også lidt om hvorfor vi ikke har fløjet i luftballon. Men mest slaget i ansigtet, tanken om manglen på det lille vigtige ord “Ung” er.

Så vi tømte vores pavedrinks og svor, at hvis der nogensinde skulle ske os noget, så ville vi ringe til pågældende medier og tvinge dem til at skrive “Ung” i rubrik og artikel. Og hvis det skulle komme så vidt, at noget med død var involveret, så ville vi skingert skrige ind i røret at “Det var hendes sidste ønske!”.

Og så endte det hele alligevel okay. Ved tanken om, at hvis der sker en noget, som skulle bringe en i medierne, så kan vi stadig være sikre på, at nogen sørger for, at vi bliver omtalt på den rette måde.

Previous

Fuck! Hun har en mus!

Next

Livet som arbejdsløs IV

8 Comments

 1. Det er bare et spørgsmål om, hvem du omgiver dig med. Hvis der nu var ni kvinder i alderen 20-25 år sammen med dig i luftballonen, så kan det såmænd hurtigt blive til “ti unge kvinder forsvundet i luftballon”. :D

  Alternativt kan du håbe på, at journalisten, der skrev overskriften, er på din egen alder. Det burde rent logisk også kunne føre til, at du bliver omtalt som ung. ;-)

  • The CityGirl

   Fra nu af vil jeg kun hænge ud med unge kvinder! Bare for at være på den sikre side :-D

   • Neeeej! For så kommer du jo til at være den gamle kone al den tid du er i live. Og det er vel trods alt vigtigere at være ung mens man lever end når man er død – altså hvis du forstår…

    • The CityGirl

     Fuck… Du har ret! Så er det tilbage til plan A….. Suk!

 2. Det er sgu sært, at man kan være X år gammel og ung. Før man bliver gammel, er man ældre, og først når man er ældre end gammel, er man olding.

  • Men inden da skal man lige nå at være en yngre mand/kvinde, hvilket vil sige, at man er ældre end en ung af slagsen. ;-)

  • The CityGirl

   Nu bliver det for filosofisk! Jeg vil bare være ung! ;-)

   • Forældre! Uanset hvor gammel og voksen man bliver, så synes de jo altid man er ung og nærmest et barn.

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén