The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Nørrebros største hydrofob

Jeg bor sammen med Nørrebros største hydrofob. Så jeg forudser, at det bliver et langt efterår, når det danske vejr med al dets skodregn først rigtig begynder.

Alle de dage, hvor Dexter og jeg skal stå og stirre på hinanden nede på gaden i silende regn, mens Dexter nægter at pisse og jeg nægter at give efter. Vi har allerede haft et par stykker af den slags konkurrencer. Som jeg vinder 9 ud af 10 gange.

Og selvom det er mig der vinder, så må man give Dexter, Nørrebros største hydrofob, at hun forstår at fejre sine små sejre.

For når hun så har tisset i regnvejr (eller været i bad for den sags skyld), så skal det fandme fejres! Og alle er inviteret! Både Den lyserøde elg, Den blinde elefant med ét øre, Koen og Pluto – og selvfølgelig også den amputerede sommerfugl.

Det er en psykedelisk fest af den anden verden, der opstår i min lejlighed hver gang efter en lille smule vand. Hun opfører sig faktisk som om hun har haft en nærdødsoplevelse – bare fordi hun har gjort, hvad alle hunde nu engang gør: tisser udenfor, uanset vejr.

Det bliver et langt efterår. Men jeg vinder – og Dexter kan så holde sine psykedeliske fester. Bare jeg vinder.

Previous

Som om vi gider Fucking Frederiksberg

Next

That Awkward Moment VIII

4 Comments

 1. Klaus

  Den ene gang ud af ti du giver efter.. hva’ så? Dexter får lov at tisse i opgangen eller..?

  Og i øvrigt: Hedder det ikke at han er den størte hydroFOB?
  Og i øvrigt øvrigt: Regn, ha! Om nogle uger sner det.. ;-)

  • The CityGirl

   Nej, jeg giver aldrig efter! Men når man har gået rundt i lange tider i regnvejr, så bliver man lidt optimistisk og tænker “Nå, så kan jo nok godt holde sig lidt længere. Så går vi bare ned igen om en times tid.” – og så går man op, og i det sekund man vender ryggen til, så har hun pisset på gulvet…

   Og JO! Det hedder selvfølgelig hydrofob… Suk! Man skal ikke lege med store, fremmede ord, når man ikke er helt frisk i hovedet ;-) Jeg har rettet det nu!

   Og don’t mention the snow! Tør slet ikke tænke på hvordan den lille sarte prinsesse vil reagere på det….

 2. Louise

  Åh sådan en har vi også herhjemme.. Hun nægter pure at gå udenfor en dør når det regner.. Endnu værre er det når der kommer sne.. Åh nej hvor hun kan skabe sig, sne er lig med at fruen går 3 skridt, tisser, og går så hen mod døren igen og vil ind… Folk kigger meget underligt på en, når man står og hiver i et styks uldtot på 2,7 kilo;-)

  • The CityGirl

   Ja, de har virkelig en evne til at få en til at ligne en hunde-mishandler!
   Og jeg vil slet ikke tænke på sne! Lige nu lever jeg i en verden hvor jeg tænker, at hun måske synes det er meget sjovt…. Selvom jeg inderst inde godt ved, at det nok bliver rigtig, rigtig træls….

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén