The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

En af de kvinder

Jeg har haft kørekort siden jeg var 18 år. Har haft bil siden jeg var 26 år. Og er en EMINENT bilist!

Jeg er en af dem, som sidder og råber af kvindelige bilister, fordi de kan jo ikke finde ud af at køre bil – og slet ikke parkere! Kvinder er bare retarderede bag et rat. Men ikke mig, naturligvis.

I går var jeg en af de kvinder. Og det gjorde ondt helt ind i roden af stoltheden!
For i et døgn har jeg byttet bil med mine forældre, fordi min far er så flink at køre Miss Marilyn til serviceeftersyn. Men han havde alligevel ikke nok tiltro til at hans datter, verdens bedste bilist, kunne bakke ud af indkørslen. Hvilket jeg naturligvis var fornærmet over. Lige indtil jeg skulle dreje – og bilen gik i stå. Ikke fordi jeg er en dårlig bilist! Men fordi koblingspunktet i deres bil jo slet ikke er til at arbejde med!

Min far grinede mens jeg kørte derfra og lignede en der lige fået kørekort. For det viste sig jo også, at deres bremser ikke bare er sensible – men über (!) sensible! Lidt noget andet end Miss Marilyn. Og selvom jeg godt ved, at hun trænger til nye bremser, så er det jo helt overdrevet det sarte bremserne i mine forældres bil er!

Nå, men så kørte jeg hjem til Nørrebro i verdens største bil, som deres bil jo også er. I hvert fald i forhold til Miss Marilyn. Og med sarte bremser og fucked up koblingspunkt. Og det gik! Ingen skader. Altså udvendig. For mens jeg jo prøvede at få styr på den der kæmpeslæde, så stod Dexter og kastede op på passagersædet næsten hele vejen ind til Nørrebro. Formentlig fordi turen havde været lidt bumpet …

Jeg glæder mig til at få Miss Marilyn retur. De der nymodens biler med aircon, anlæg i stereo og sarte bremser er SLET ikke mig.

Previous

Den Årlige Fællessvedning

Next

When in Hellerup …

2 Comments

  1. Klaus

    Du kan sikkert få mor til at strikke en brækpose til Dexter ;)

    • The CityGirl

      En strikket brækpose lyder ikke så effektiv… Satser på at jeg aldrig skal køre i deres bil igen – og dermed burde Dexter også stoppe med at blive køresyg, eftersom det kun er sket der ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén