The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Hvad fanden er klokken?!

Nu har jeg også mistet min evne til at kunne klokken. Det er ellers ret basalt, men når man vågner ved at ens hvalp ikke bare er A-hund, men også har taget crack INDEN man er vågen, så kan man åbenbart ikke længere klokken.

Jeg syntes ellers selv jeg havde tjek på det. Skrev til min søster klokken 7.30, at vi ville køre en times tid senere, og inde i mit hoved ville vi så være hos hende omkring kl. 10. Det passede jo perfekt med det vi havde aftalt igår!

Da jeg så en time efter ser på klokken er den jo kun kvart i ni. Så nu sidder jeg og skammer mig lidt over at have jaget min søster så tidligt op. Men helt ærligt, hun kunne jo have skrevet til mig hvad klokken var, og at jeg skulle tage en slapper i stedet for at indordne sig! Jeg ved jo tydeligvis ikke hvad klokken er.

Skrev og undskyldte – og gav Dexter hele skylden plus det løse. Men har allerede forberedt noget der ligner Sokrates forsvarstale, når vi nu skal sidde i tre kvarter i bilen en time tidligere end hvad vi havde aftalt…

Nå, men i det mindste får vi jo noget ud af dagen!

Previous

Tis

Next

Hverdagstanke #41

2 Comments

  1. “I det mindste får vi noget ud af dagen” har jeg også sagt mange gange her de sidste par måneder. Vera er også en a-baby. Måske vi kunne træne hende til at gå tur med Dexter, så vi andre kunne sove længe?

    • The CityGirl

      Vi skal SÅ meget bare få parret de to! Jeg er frisk! ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén