The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

CityGirls LockoutSkole

Man skal aldrig være for fin til at bruge sin restferie, så jeg holder ferie i kommende uge. Hvilket er ret tiltrængt; det er jo herrehårdt at holde max ferie i Mexico og så komme hjem til hverdagens krav.

Men så kom jeg til at tænke på den der lockout, og alle de pressede forældre jeg kender. Det er lidt som om, at de er ved at være rimelig trætte af det hele, og det måske er svært at beholde solidaritetshatten på.

Måske skal man ikke være så meget egotripper og bare være glad for at man ikke har lockoutede børn. Måske skulle man hjælpe de der forældre med desperate, vilde blikke og lockoutede børn. For efter en hurtig snak med kollega, så virker det som om, at folk er så desperate, at de kunne være villige til at betale nogle gode penge for at få løst problemet.

Og hvor svært er det at passe en håndfuld unger? Vi kan jo hygge både med diktat og brøkregning, og terpe et par hovedstæder og lidt kongerække.
Spørgsmålet er bare, om det kan betale sig for mig nu, eller om jeg lige skal vente en uge eller to med at oprette CityGirls Lockoutskole. Jeg mener, jo længere tid der går, jo højere kan prisen jo være…

Previous

International Corny Sætning Dag

Next

Hverdagstanke #38

2 Comments

  1. Er der kost og logi på din lockout-skole, så vil jeg straks købe en tog-billet til Donnaen og fortælle dig, hvilket tog hun skal hentes ved :-)

    • The CityGirl

      Det havde jeg ikke lige tænkt, men why not? Vi kan vel udvide undervisningen med lidt hjemkundskab også ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén