The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

That Awkward Moment II

Hvor du sidder, midt i House of Cards, og pludselig synes at ham der Kevin Spacey da slet ikke er så tosset. Faktisk er han da ret sexet, og fuck det at han er to milliarder år gammel, har hængekinder og sideskilning – sådan et dumt svin af en congressman kunne du da godt lige knalde!

Og så overvejer du, om du er en af de kvinder, der tænder på dumme svin – og bliver helt bange ved tanken. For det har ligesom aldrig været dén type du har tændt på før.

Men bliver helt lettet da det går over af sig selv i løbet af et afsnits tid – men kan alligevel ikke lade være med at sidde og stirre på hans døde overlæbe resten af sæsonen, mens du forsøger at forstå, at den nogensinde har været en del af noget (meget kortvarigt) sexet.

Previous

Det er en trist historie

Next

Hverdagstanke #34

5 Comments

 1. Kathrine

  Hahahahahahaha jeg er sgu din største fan!

  • The CityGirl

   Tak, Kathrine – det varmer sært meget, at du har skrevet den kommentar lige præcis til det her indlæg :-D

 2. Det er der med, at han har karisma og udstråling! Så får man sådan nogle underlige, udefinerbare følelser :-)

  Har i øvrigt hevet Jeffrey Archer frem for at kunne fortsætte med intriger og drama i bogform når jeg har set House of cards færdig

  • The CityGirl

   Ja, det må være noget med det… Men det er sgu rimelig underligt at sidde og synes at Kevin Spacey er en man gerne vil knalde…
   Og ja, der bliver tomt når man har sidste afsnit i sæson 1 – jeg sparer også på de sidste tre nu… De har bare at få lavet næste sæson ASAP!

 3. Jyden i Kbh

  Er det nu det er upassende at indrømme at have tænkt på hende den fantastiske kvinde der skriver denne blog, mens man læser den….?? ;o)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén