The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Og med drys på

Kære Gud,
Jeg er lidt i tvivl, så du må lige kaste lidt lys over det her:
Når man hen af aftenen 1. januar begynder at mærke en influenza snige sig ind på en, og når man vågner 2. januar og er helt sikker på at man nu OGSÅ har influenza, er det så bare resterne af 2012 du lige pisser ud? Eller er det bare et billede på at 2013 bliver et lorteår?

Kh The CityGirl

PS. Jeg er faktisk rimelig vred på dig.

Previous

Same old shit

Next

Mødre rocks!

2 Comments

  1. Gud

    Det er resterne fra 2012, mit barn. Som du jo nok har bemærket, så besluttede jeg at du skulle have hele turen sidste år. Men tiden løb fra mig.. Du kan dog godt glæde dig til 2013.. wauw mit barn, siger jeg bare.

    Jeg synes i øvrigt selv jeg toppede med fjerne brusken fra kæbeleddet. Den syntes min søn dog var lige hård nok og han ved jo et og andet om lidelse. Jeg har derfor lovet ham at influenza er det sidste skud i bøssen. (Husk at drikke rigeligt med vand.)

    • The CityGirl

      Tak, Gud. Mest for at det er det sidste. Jeg synes stadig du er lige lovlig streng, og synes at du burde finde nogle andre fritidsinteresser end at straffe folk. Har du prøvet at strikke eller bygge modelskibe? Eller gå til madlavning? Der er masser af FOF kurser at gå i gang med! Siger det bare…

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén