The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Hvor fanden ligger Svendborg?!

Og så var det at vi legede, at det kunne være skideskægt, hvis tandlægen ringede klokken 16, altså tre timer efter man var landet igen, og sagde “Kan du komme imorgen?! Vi har lavet en fejl!”, og så svarede man “Nej! Jeg har i forvejen en date med Odense onsdag og torsdag, og jeg har lige været der!”, og så svarede hun at det skulle man, for ellers kunne man ikke blive klar til operation, og nå ja, så skulle jeg lige køre til Svendborg i stedet, for der er tandlægen i morgen.

Og så var det, at man prøvede at sætte foden ned, og prøvede at få dem til at forstå, at det kan man altså bare ikke lige, og i øvrigt; hvor fanden ligger Svendborg? Hvor er vi henne? Oppe, nede, øst, vest? Og så snakkede hun herremeget, og man sagde nej og hun sagde at man skulle, og så forhandlede man sig frem til at man først skulle være der klokken 10, så man “kun” skulle køre kvart over syv ish i morgen. Igen. Til fucking Fyn.

Og så var det, at man lagde på og ligesom kom til at tude lidt, fordi man jo ikke har nogen penge, og i forvejen skal bruge 400 kroner (eller hvad benzinen nu står i) på torsdag, og at man overhovedet slet ikke kan overskue det.

Ville det ikke bare være skide skægt? Nå men, det synes jeg jo. Så jeg skrider lige til Svendborg imorgen, hvorend det så ligger…

Previous

Som at smække med en svingdør

Next

Mit liv som vampyr

6 Comments

 1. Ej – hvor er det røv! Svendborg er OK hyggelig (mine forældre bor på Ærø, så har brugt en del timer på at vente på færge i Svendborg). Og det nemmeste er faktisk at køre til Odense og så ned ad motorvejen. Kan også køre over Nyborg og 57 små byer, hvor man skal/bør/kunne køre 50 igennem, og dermed gør det turen uendelig…Skal du inviteres til middag? Tror min datter gerne vil lege frisør med dig…og hvis du kan køre (legetøjs)traktor vil min søn elske dig!
  PS: er der ikke en slags kompensation når nu tandlægen har lavet en fejl? Rabat? Gratis tandpasta? Something?

  • The CityGirl

   Jeg tog den også over Odense ;-)
   Tak for tilbud om middag, frisør og traktor, men tror lige jeg venter lidt med det. En frisør session med børn om måneden (året?) må være nok!

   PS. De tilbød at refundere rejseudgifterne – men fik i stedet sløjfet tiden torsdag og lagt den sammen med den imorgen… Så lidt kom der vel ud af det…

 2. Rabat og gratis tandpasta kan vist ikke gøre det. Nok mere noget i retning af: Tandlæge-betaler-den-ekstra-tur-til-Svendborg-og-hjem-igen-og-en-dags-tabt-arbejdsfortjeneste, da det jo er tandlægens fejl, der er årsagen til den ekstra tur.

  • The CityGirl

   Præcis! Og de var også en del mere undskyldende og imødekommende i dag end i telefonen. Heldigvis!

 3. Kat

  Åhr! Ajmen-shit, hvor er det tarveligt! Med al min magt sender jeg noget sol og sager i din retning… Stakkel…

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén