The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Snooze, my ass!

Snooze er bare ikke hvad det har været. Erfarede jeg i morges, da min snoozefunktion på telefonen satte sig fast.
I adskillige minutter tæskede jeg løs på telefonen for at få den til holde kæft, men touch skærmen var ligeglad – og bipperiet fortsatte.

Og hvad helvede gør man, når man ikke kan slukke sit vækkeur?!
Først prøvede jeg at skrue ned, men den der snooze funktion er jo kvikkere end mig. Og indrettet således at lyden bare er stigende. Så for hver gang jeg skruede ned, skruede den bare op igen.

Så jeg tæskede videre. Åbnede og lukkede app’en, men intet skete, for jeg kunne stadig ikke rigtig gøre noget. Først da jeg truende overvejede at slette hele app’en holdt den op. Jeg aner ikke hvordan jeg fik den stoppet – men det er bare ikke i orden, når snooze transformerer sig til stressende lydtortur. Det er altså ikke en god måde at starte sin dag på.

Til gengæld kan jeg se, at min søvnkvalitet i nat lå på 79%. Jeg vil vove at påstå at den faldt drastisk på de sidste minutters snooze-helvede…

20120926-122523.jpg

Previous

Når tirsdag morgen spiller en et puds

Next

Airplay-dating

2 Comments

 1. fez

  Hehe, jeg vil altså gerne ha’ lov til at kalde BULLSHIT på den der søvnkvalitetsmåler … så længe den ikke aflæser dine hjernebølger eller i det mindste bevægelserne på dine øjenlåg, kan det da kun være fis.

  Men bortset fra det. KILLER APP! Jeg tror sgu lige jeg skal ind og se om der er en alarm-app, der låser skærmen i 5 minutter og bare hyler løs, måske det ville løse mine snoozeproblemer (i dag vågnede jeg 44 minutter efter den sidste af mine 8 alarmer havde ringet… :|)

  • The CityGirl

   Whaaat?! Siger du, at de der statistikker og tal ikke holder en meter?! Jeg er i chok! ;-)

   Men ja, fantastisk app! Kan dog ikke anbefale det der med en låst skærm i flere minutter… Det bliver man altså lettere sindssyg af…. Så hellere sove over sig! Siger det bare…

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén