The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Husk at tjekke for puls

Med en UndercoverDog på besøg og en vejrudsigt der i bedste fald gav fem minutters tørvejr, tog vi en hurtig beslutning i går, og kørte op til Fucking Ingenting. For som den hustler-plejemor jeg er, tænkte jeg, at hvis nu hun fik natur, sand og vand, så kunne vi godt nøjes med småturene imellem regnbygerne resten af tiden.

Således så gjort. Og UndercoverDog fik natur for alle pengene! For der var børn der gad kaste tusind bolde, børn der også ville i det kolde vand og bare den generelle natur at have optur over.

20120719-205938.jpg
Da jeg vågnede i morges lå UndercoverDog stadig og boblede. Ved siden af lidt opkast. Så er man glad for at have en stor dobbeltseng, så opkast kan foregå i modsatte side (og helt ude ved kanten). Stadig ikke voldsomt lækkert.

Lidt bekymret for om hun var blevet syg, brugte jeg dagen på at kaste bekymrede blikke over på hende, og i ny og næ tjekke for puls. Men hun sov bare. I komasøvn. I otte timer. Ikke engang det at jeg gik på toilettet et par gange kunne vække hende! Jeg tror simpelthen hun kastede op i nat af udmattelse.
For efter otte-ti timers komasøvn, så er hun nu back on track.

Og in all fairness, så ville jeg sgu også have kastet op og sovet et halvt døgn, hvis jeg havde lavet en IronDog i går – for jeg tror sådan cirka det må svare til det. Der var jo både svømning og løb – og så bold i stedet for cykling. Kun tåber og jubelglade by-hunde kaster sig jo ud i sådan noget.

Previous

Vi har den, Angela!

Next

Hvad er dit Rømø-navn?

2 Comments

  1. Jens B. Rasmussen

    Eller også har hun drukket noget saltvand – en kammerats hund bed efter bølgerne og fik på den måde en del saltvand ned i maven det blev den syg af og kastede op.

    • The CityGirl

      Nah, det virker ikke sådan. Hun var vist bare udmattet :-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén