The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Muligvis bliver jeg nødt til at være nøgen

Hvis der findes mennesker i denne verden, som har et hjem der altid er klar til at der kommer en fotograf forbi, så bør de virkelig få sig en hobby. Og jeg bør nok rydde op noget oftere og måske kaste lidt mere med fugtige klude og støvsugere. Det er jo ikke fordi her er ulækkert, jeg har bare valgt at prioritere min tid således, at et minimum går til rengøring og størstedelen går til at leve livet.
Lige nu ville jeg ønske at jeg havde prioriteret anderledes.

For nu har jeg brugt to aftener i én stor panik feberredning på:
a) at få lejligheden gjort opryddet og ren så den fremstår rimelig fotogen til ejendomsmægler-fotograf
b) at minimere 10 års crap til det rene ingenting, fordi vi jo alle ved, at når det kommer til at sælge en bolig, så er minimalisme vejen frem.

Dette har resulteret i at jeg:
a) har vasket ting af, som jeg ikke tror er blevet vasket af i de ti år jeg har boet her (hvem vasker også vaser af, der står permanent på hylder?)
b) er, om muligt, endnu mere glad for Cilit Bang! I fucking love you!
c) har fyldt Miss Marilyn op med poser med ting, som ikke kan smides ud og ikke kan placeres (Hurra for eksterne opbevaringsrum på hjul!)
d) har smidt usigeligt meget crap ud, uden at det kan ses nogen steder på bundlinien.
e) har stået med gennemsigtigt plaster og klistret ledningsskjuleren fast til stukken.
f) har stået nede i gården i bare ben og røde røjsere, i aftenens mulm og mørke, og bedt til at der ikke var nogen der kiggede ud af vinduet, mens jeg rystede lagenet nogenlunde frit for hundehår, fordi blondinen naturligvis ikke har andre rene lagener på lager.
g) muligvis bliver nødt til at være nøgen imorgen når fotografen kommer, fordi skabene er så fyldte, at jeg ikke er sikker på de kan lukkes igen, hvis de bliver åbnet.

Jaja, jeg bliver glad for det i længden og alt det halløj. Men lige nu er den altoverskyggende tanke, at hvis ikke min ejendomsmægler får solgt Gældsfælden ASAP, så dør jeg af rengøring. For fra nu af og indtil den bliver solgt, skal den jo ligne billederne. Kind of.

PS. Den nye lejlighed bliver med rengøringshjælp, og der er åbent for ansøgninger allerede nu.

Previous

De tre B’er

Next

Som en ninja i vinden

10 Comments

 1. Du behøver vel ikke være helt nøgen – du kan tage de røde røjsere på.

 2. Du kan da bare have det samme på i morgen, som du har på i dag. Så er du også ude over problemet med at få tøjet fra i dag placeret somewhere i lejligheden.

  Jeg går ikke ud fra, at du selv skal med på billederne, men selv hvis du kom det, er der ingen der kan se, at tøjet er det samme som dagen før.

  • The CityGirl

   Tøj man har haft på i mange timers rengøringskaos er ikke just noget man har lyst til at tage på igen – så hellere nøgen!

 3. Jyden i Kbh

  Troede lige et kort øjeblik at nøgenbilleder var det der skulle bruges som blikfang for lejligheden…..

  • The CityGirl

   Haha! Så desperat er jeg ikke for at sælge – og bliver det forhåbentlig aldrig!

 4. Ha ha, kan især godt li’ pkt c) – godt tænkt i kampens hede :-)

  • The CityGirl

   Den er såmænd ikke ny; du skulle bare se hvad jeg kører rundt med af mærkelige ting – nu er der bare virkelig meget mere af det! ;-)

 5. Malene

  Pyha det minder mig om for 2 år siden hvor vi lige havde sat lejligheden til salg. Da billederne skulle tages puttede vi halvdelen af møblerne ned i vaskekælderen. Desuden havde jeg to store kasser med shit som jeg flyttede rundt i lejligheden alt efter hvor næste billede skulle tages. Vores venner sagde de ikke kunne kende lejligheden på billederne :-)
  Hver gang der var åben hus eller fremvisning var det et show at få ryddet op, især fordi vi havde 2 børn dengang. Men mit “hemmelige” våben, når der var fremvisning, var levende tændte lys og en klud med ren Ajax kastet hen over alle vandrette flader så der i det mindste duftede som om jeg havde gjort rent!
  Held og lykke, håber der hurtigt er en køber der bider på.
  Malene

  • The CityGirl

   Det var stort set det der foregik da fotografen var der – og formentlig det der kommer til at foregå når fremvisningerne begynder…
   God idé med illusionen om rent!

   Og dejligt med en der ved hvor kaos agtigt det er at lege legen “Sådan får du umulige ting til at forsvinde op i den blå luft!” ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén