The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Klokken var lidt i fem

Ligesom alle andre, blev vi også fanget i lidt regn i går. Da Gud åbnede for sluserne havde vi lige sat os til rette med et par cocktails på Oak Room, og konstaterede straks, at vi var ganske tilfredse med hvor vi var fanget. Faktisk kunne vi ikke rigtig klage, når vi sad i (nogenlunde) ly af regnen under Oak Rooms baldakin, som vi pænt tømte hver femte minut, for at hjælpe den stakkels bartender:

20110703-185520.jpg
I en time og tre kvarter sad vi og drak cocktails, tømte baldakiner, røg smøger og ventede på at komme videre. Kvart i ni var Gud færdig på sit almægtige toilet, og så cyklede vi op til Oyster & Grill, som om intet var hændt.

Efter at have spist og drukket, som om vi ingen skam havde i livet (hvilket vi vel egentlig heller ikke havde), fortsatte vi ind til byen, hvor vi skulle på fancy ny cocktail bar. Havde vi læst den var. Da vi træder ind på Fugu er det Thomas Helmig der gjalder i højtalerne, hvilket bare får os til at udveksle skeptiske blikke. Fancy cocktailbarer spiller ikke Thomas Helmig. Det ved alle jo!

Men vi købte alligevel en Bramble og satte os ud i gårdhaven; det kunne jo være det bare var en enkelt smutter musik-mæssigt. Det var det ikke. Efter Thomas Helmig, spillede de Andrew Strong, og så fortsatte det ellers bare med et lydtapet der egentlig mere hørte hjemme på Chaplin i Viborg, som Miss Cool tørt konstaterede.

Men vi blev, for til tonerne af Andrew Strong kom Rasmus Seebach spankulerende ud i gårdhaven, og så var Miss Cool ikke så cool mere. Så var hun bare en blond kvinde med crush på en kendis. Og som den ene cocktail tog den anden, blev Miss Cool mere og mere kæk, og egentlig burde vi vel have holdt hende mere i kort snor end vi gjorde – for Rasmus Seebachs skyld. For på et tidspunkt var hun blevet væk, og da hun kom tilbage fortalte hun glad om hvordan hende og Rasmus lige havde fået sig en lille sludder og hængt ud. Vi fik aldrig Rasmus Seebachs version af historien.

Klokken var ikke lidt i fem da vi cyklede hjem, men snarere bare tre, og København var ikke andet end et par vandpytter hist og her. Så jeg ved ikke helt hvor TV2 News har deres billeder fra i dag. Der var i hvert fald tørt på strækningen mellem Gammel Strand og Skt. Hans Torv.


 

Previous

Jamen, så fuckfuck og god weekend!

Next

Kvindehade-liste #3

7 Comments

 1. Christina L

  Hvis du møder ham der Seebach igen, så stik ham lige en knytnæve i munden, så vi slipper for flere “hits” fra ham. Tror jeg har det med ham, som du har det med reggae.

  • The CityGirl

   Jeg har det med ham, som jeg har det med reggae… Så der er vi helt enige! Det var kun for at være flink overfor Miss Cool, at jeg forholdt mig helt i ro…

   • Christina L

    Synes det er et stort offer. Du må virkelig holde af Miss Cool.

    • The CityGirl

     Det gør jeg også – når hun ikke lige synger reggae eller Seebach. Og nu sang han (eller hun) jo ikke derinde, så det var ret nemt at undgå.

 2. Hm. Må så desværre melde at jeg selv har mistet fatningen fuldstændig, da jeg spiste med Thomas Helmig på Pastis.

  (Eller ok – han sad ved bordet ved siden af, mens jeg blev forvandlet til rødmende teenager, der slet ikke kunne koncentrere sig om at køre bearnaise ind)

  Pinligt, egentlig

  • The CityGirl

   Hvorfor? Han er jo to lorte høj og stærk Århus… Sikkert flink nok, men alligevel…

   • Har sjovt nok heller ikke skrevet om det.

    Tror det er en Århus-ting. Når man er fra det område, så er man vild med Thomas H og TV2.

    Sådan er det bare :-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén