The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Fucking Frederiksberg XXIII: Kidnapning af hund

Jeg har lige kidnappet en hund. Eller det hedder det måske ikke helt, når man har aftalt med ejeren at man kommer og henter den, og passer den for hende, mens hun er ude og føjte med ungdommen her i Pinsen.
Men det lyder bare lidt mere rock’n’roll at sige, at man har kidnappet en hund, fremfor at sige at man er hundesitter, som jo er et decideret nederen og taber-agtig ord.

Så jeg kidnappede B-hunden (aka. Party-hunden aka. VIP-hunden) her for en times tid siden, og cruisede tilbage igennem byen (med 20 km/t pga. fucking vejarbejde OVERALT!), tilbage til det sikre postnummer. Tilbage til Nørrebronx. Væk fra Fucking Frederiksberg.

Så nu er det slut med uventede gæster – i hvert fald her i Pinsen – for nu er der vagthund på matriklen. Som allerede har jaget de første to imaginære indbrudstyve væk. Better safe than sorry, eller…

Men det bliver jo viel spas! Senere kommer Sejlertøsen og drikker øl med os, og i morgen tager vi ud i Reservatet (aka. Forstæderne) og får lidt natur og Ikea. Søndag står den på date med Verdens Sejeste Mor, som af naturlige årsager passer barn, og da jeg jo passer hund virkede det passende at hooke op og hive en kaffe.
Man må jo få det bedste ud af det, når man vover sig hele vejen til Fucking Frederiksberg for at kidnappe en hund!

Previous

Ingen vibrerende æggestokke her!

Next

Runnin’ wild and looking pretty

2 Comments

  1. Kan det virkelig svare sig at kidnappe en hund? Hvis du endelig skal være kidnapper, hvorfor kidnapper du så ikke noget ordentligt? En pilot, f.eks.

    • The CityGirl

      Du har ret… Men jeg kender ikke nogen der har en pilot, som vi kan aftale at jeg kan kidnappe! Og så bliver det altså ret svært…

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén