The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Spørgsmålet om ferie

Det gik op for mig i morges (formiddags), da jeg vågnede og var meget tæt på at lave alt-i-en-bevægelsen, at det er meget lang tid siden at jeg har holdt ferie hjemme. For når man er ude af landet på ferie, så er man jo ikke i tvivl om at man har ferie, når man vågner.

Det var lidt sværere at fastslå her i dag, da jeg vågnede klokken 12.10 og spørgsmålene væltede rundt i hovedet på mig:
Spørgsmål: Hvad dag er det?!
Svar: Mandag? Nej. Tirsdag. Mandag! Nejnej, det er tirsdag.
Spørgsmål: Shit! Skal jeg på arbejde?
Svar: JA! Nej… Jo! Nej… JEG VED DET IKKE! Og hvor helvede er hunden?!

Det var et sådan cirka 10 sekunders ekstrem panik, indtil jeg kom i tanker om, at jeg jo har ferie og at hunden blev hentet i går.

Overvejer næsten at sætte et skilt op på væggen modsat sengen med teksten “Du har ferie – læg dig ned og sov igen! Og hunden er hjemme.”, for det er sgu lidt for stress-agtig at vågne op sådan, når man har ferie.

Previous

Én på opleveren!

Next

London, baby!

2 Comments

  1. Der er ikke noget som at vågne og vide, at man bare kan sove videre. Hav en fantalastisk hjemmeferie. :)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén