The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Hvilken type brud er du?

…var det spørgsmål jeg fik stillet forleden, hvilket jeg kun kunne konkludere var et meget malplaceret spørgsmål til mig. Både pt. men også på det helt generelle niveau.
For hvis jeg en dag skal være brud, nægter jeg altså at skulle vælge mellem typer af brude, som “City-bruden”, “Boheme-bruden”, “Den klassiske brud” og “Tema-bruden”.

Ikke desto mindre var det det spørgsmål jeg fik, da jeg åbnede seneste nummer af Elle. Og det pissede mig ærlig talt lidt af. For som ikke-brud, kunne jeg ikke være mere ligeglad med typer af brude. Ikke fordi jeg er bitter og gerne vil giftes, men bare fordi jeg IKKE skal giftes lige nu.
Og derfor forventer jeg, at mine modeblade holder sig væk fra sådan noget romantisk pis, og lader dem der skal giftes om at købe de blade der er målrettet dem, hvor de så kan svælge i typer af brude og andet ligegyldigt crap, og vi andre kan få vores modeblade for os selv.

Klokkeklar fejlvurdering fra Elle at lave bryllupsnummer. Hvis de gør det én gang til, har de en abonnent mindre. Altså med mindre jeg lige står overfor at skulle giftes og har problemer med at finde ud af om jeg er en “City-brud” eller en “Tema-brud”.

Previous

Lad der blive lys – eller bare noget…

Next

Læhegn: Ja! Gøglere: NEJ!

10 Comments

 1. fez

  Hvis det lykkes dig at overtale dem, kan du så ikke bagefter kaste dig over boligmagasinerne, og få dem til at holde op med at poste opskrifter… Hvis jeg ville ha’ opskrifter, ville jeg åbne en kogebog!

  • The CityGirl

   Er lidt overrasket over at du læser boligmagasiner… Det troede jeg kun kvinder gjorde… Men jeg skal naturligvis tage sagen op! ;-)

   • fez

    Hehe, der bor en 17-årig pige indeni mig, hvis man skal dømme efter hvad jeg kan finde på (hmm, det lød vist forkert).

 2. Synes du har glemt fitness-bruden … skal da klart giftes i cykelshorts …

  • The CityGirl

   Det er Elle du skal rette den klage til; de havde kun de fire, hvilket jeg jo syntes var alt rigeligt. Men omvendt må jeg også give dig ret; hvis man skal gøre det, skal man gå hele vejen! Jeg forventer at fitness-bruden er med næste gang! Hvide cykelshorts klæder jo alle…..

 3. Ria

  Hvad søren er en city-brud? Eller en tema-brud??

  Nå, men jeg holder med dig! Jeg ER gift (var vist bare almindelig brud – uden hvid kjole iøvrigt), så jeg gider heller ikke læse om bryllupper! Der er vel i det hele taget et ret lille segment, de prøver at fange dér??

  • The CityGirl

   Nu beder du mig jo om at nærstudere artiklen….
   Men ja, meget lille segment ;-)

 4. Var det en slags quiz så man kunne finde ud af, hvilken type brud man var? Eller er det bare noget, Elle antager man ved på forhånd? Heldigt, at jeg ikke ser ud til at skulle giftes lige med det samme. Er ikke rigtig sikker på, at jeg har en holdning til alt det der bryllup (bortset fra, at jeg faktisk næsten ved hvor jeg skal købe kjolen) og er ikke lige typen, der har en bryllupsinspirationsmappe

  • The CityGirl

   Nix, ingen quiz – så ville det i det mindste være brugbart, så man ved hvad man er når det en gang bliver aktuelt.
   Men jeg skal nok gemme bladet, så det kan bruges når en af os skal giftes! ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén