The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

I det forkerte element

Lige så meget som jeg var i mit rette element i går, med sushi, cosmos, bytur og Oraklet, lige så meget befandt jeg mig i mit forkerte element i dag. For da der er skemalagt endnu en børnefødselsdag i morgen, blev jeg jo nødt til at finde en gave.
Så med tømmermænd og ekstremt ondt af mig selv, satte jeg mig ned i bilen for at køre ud på Fisketorvet.

Helt klart en helvedes-destination, men alligevel kunne jeg mere overskue det jf. at jeg kunne køre i bil derhen, og dermed undgik at cykle i min ringe tilstand – og så det faktum, at jeg kunne købe McD-mad med hjem.

Så efter at have taget mig virkelig meget sammen, befandt jeg mig i en BR, da jeg antog at det måtte være det oplagte sted at finde en gave til en niece der bliver 1 år. Problemet er bare, at jeg ikke aner hvad man giver til så små mennesker.
Derfor stod jeg i utrolig lang tid og kiggede på nogle hylder med legeting


mens overstadige børn løb rundt om mig.

Men uden forudsætninger for at vide hvad der er godt legetøj til børn er det umådelig svært at træffe et valg. Derfor blev jeg meget glad, da jeg pludselig opdagede at der stod på legetøjet hvilken alder det henvendte sig til. Så kunne jeg jo udelukke en del – men havde stadig for mange valgmuligheder.

Indsvøbt i tømmermænd stod jeg meget længe og stenede foran hylderne. Gik lidt rundt og tilbage igen, og forsøgte at lade være med at slå de overstadige børn der løb rundt (antager at man ikke må slå børn i en legetøjsbutik). Det virkede som om det ville være nemmere at lave differentialregning end at træffe et valg omkring legetøj til små mennesker – så tilsidst greb jeg bare noget, og stillede mig op i den uendeligt lange kø til kassen.

Jeg håber selvfølgelig at niecen bliver glad for gaven – i hvert fald skal hun sætte pris på det mosteren udsatte sig selv for, for at få gaven i hus!

Previous

Ramt af nemesis

Next

Egoismens højborg

2 Comments

  1. Børn på 1 år er i det store og hele ret ligeglade. Forældrene kan det være mere problematisk med – vis du har købt et eller andet som larmer – enten elektronisk eller manuelt – er det ret sandsynligt at det ikke bliver særligt populært.

    Er iøvrigt ikke helt sikker på jeg forstår formuleringen: “lige så lidt befandt jeg mig i mit forkerte element i dag”? Jeg havde godtnok ikke troet at BR på Fisketorvet var noget for dig?!

    • The CityGirl

      Det var jo så en klar fejl – er rettet nu. Tak.

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén