The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Kære mænd…

Når alt kommer til alt, så er det faktisk helt ligegyldigt hvad vi har gjort og sagt. For facit bliver aldrig anderledes uanset hvor meget og hvordan vi analyserer på det. Mænd er nogle røvhuller* – også selvom de prøver at sige så meget andet.

For selvom vi bliver ældre, og selvom vi tror vi bliver klogere, så får vi aldrig løst mysteriet – mænd er jo bare de der pistacienødder, som man ikke får andet ud af end flossede negle. Og lige når man tror man har fundet den hellige gral og den hemmelige manual, bliver man slået tilbage til start.

Idag havde jeg besøg af en veninde med store kæresteproblemer, og jeg gjorde alt for at lytte og støtte og hælde kaffe på hende. For det gik op for mig, at der ikke var så meget andet jeg kunne gøre. Skulle jeg give råd om mænd? Nej, vel.
For mens hun skiftevis tudede og rablede tanker af sig, granskede jeg min hjerne for at give hende noget brugbart, men alt hvad jeg kom frem til var, at jeg jo heller ikke fatter mænd. At de siger et, men gør noget andet – alt imens der står en røgsky af dårlige forklaringer bag dem.

Og egentlig tror jeg heller ikke mænd fatter dem selv. De svinger bare om sig med dårlige undskyldninger for dem selv såsom:


og det kan man jo ikke bruge til noget. Slet ikke når man ikke selv får lov til at spille retardo-kortet, som jeg engang forsøgte ved at proklamere at jeg var blond, hvorefter jeg befandt mig i en længere diskussion om hårfarver og nuancer.

Det kan godt være at mænd siger at de er simple, dumme, uintelligente, men når man så tager dem på ordet, og lader være med at lægge ting imellem linierne, får man pludselig kontra-ordrer, og får alt det at vide, som man burde have læst mellem linierne.

Det ville bare være så inderligt rart, hvis mændene holdt op med at spille retardo-kortet hver gang de bliver tvunget til at tænke to sammenhængende tanker, og i stedet gav sig til at kommunikere lidt bedre, og sige hvad de vil have.
Så kan vi kvinder måske undgå mange af de situationer, hvor vi skal trøste hinanden og forsøge at give hinanden svar på ting som vi ikke aner en hujende fis om.

Bare to sammenhængende tanker kommunikeret ud i ny og næ. Tak.

*Og jeg antager at vi kvinder omvendt er nogle sække i mændenes verden.

Previous

Nemmere at malke en flue

Next

Et godt parti

9 Comments

 1. Jeg sad faktisk den anden dag og tænkte (blot en strøtanke, så ikke noget, der hang sammen med noget andet), om der mon findes en blog, hvor en mand fortæller om sin dagligdag, sine tanker, og sin hverdag, men jeg er ikke faldet over nogen endnu, som ikke blot er relateret til arbejde eller en nørdehobby.

  Enten oplever vi måske ikke så meget i hverdagen – eller vi registrerer det ikke – eller også har du ret: vi kan ikke klare to sammenhængende tanker, som kan medføre ét sammenhængende blogindlæg.

  Egentlig kedeligt, men det opdager vi heldigvis heller ikke.

  Men måske man så skulle være den første til at krænge det mandlige sjæle- eller oplevelsesliv ud på nettet.

  • The CityGirl

   Der findes enkelte mandlige pendanter til det uendelige antal af kvindelige blogs. Ikke mange, men jeg er da stødt på dem i ny og næ. Men det er vil altid være velkomment; specielt hvis man kan få nogle svar – altså forudsat at der sættes to sammenhængende tanker sammen ;-)

 2. Meget pudsigt indlæg der lige rammer ned i mine egne tanker. Jeg forsøger i den grad i min kommunikation med det andet køn at være klar i spyttet, velvidende at mænd ikke læser mellem linjerne. Kan derfor ikke lade være med at studse over mig selv når jeg gang på gang kan tage mig selv i at kigge vores korrespondance igennem i et forsøg på at udforske om der står noget mellem linjerne der, hvilket jo ikke burde være tilfældet eller hvad?

  • The CityGirl

   Ja, jeg har det jo på samme måde – og synes ligesom jeg har prøvet alle kombier med ikke at lægge noget mellem linierne, lægge noget mellem linierne eller bare noget helt tredje. Og synes man bliver slået tilbage til start hver gang af de reaktioner det kaster af sig… Hvis de så bare meldte ud hvad de foretrak at skulle respondere på og kommunikere med! :-)

 3. Der er langt mellem snapsene, men ja! man skal finde en pistacienød der er åben (bare lidt sværere at se på mænd)

  • The CityGirl

   Nogen burde markere de lukkede mænd – for der har jo stensikkert været mindst én kvinde før der også har opgivet!

 4. Nummer 1 Du kan læse min, der er fem års mandetanker :)

 5. AAAARGGGHHH!!! Du hamrer jo bare mit statement fast med syvtommersøm! Dammit (slå det op som billede på Google, meget griner)jeg er jo nødt til at sige “No MAM” – http://klaus-k.dk/?p=482

  Klaus

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén