The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

I [heart] Sweden – det är jo jättekul!

Sådan dagen derpå at have kørt ræs igennem Sverige, både med og uden motor, var det altså meget rart at vågne op i egen seng. Med dyne – og uden sovepose. Også selvom jeg havde udvist særdeles gode evner til at sove i sådan en klaustrofobi-ting.

Og selvom det var rigtig, rigtig skønt bare at traske fra seng til sofa med dyne under armen, mens man konstaterede at det bare regnede, så man ikke behøvede at have dårlig samvittighed over at ligge brak på sofa, var det også lidt mærkeligt at vågne op herhjemme, og ikke mere eller mindre absurde steder, som resten af ugen havde budt på.

For selvom det var så uplanlagt, og måske burde have været lidt mere planlagt (i hvert fald for økonomiens skyld…), så kan det altså kun være underholdende når to piger fylder bilen op og kører afsted ud i det blå.

Så er det man oplever at man spærrer for 15 biler på en campingplads mens man er inde og bese nederen telt og virkelig føler sig blond og uden for kategori når man kommer tilbage og flytter bilen – og at man på en anden campingplads nærmest bliver smidt ud mens man sidder og ryger ud af bilen, fordi man bare har lavet rock’n’roll parkering foran random campingvogn.

Så er det man følger en lille sti, for at tage en lille bitte omvej tilbage til bilen igennem naturen på Kullen, og ender med en times vandring fordi man missede et skilt. Ligesom man ender med at lave en scene og skælde stakkels receptionist ud på hotel fordi han sagde at priserne var dyrere end turistbureauet havde sagt (men vi fik værelset til den billigere pris…).

Man finder et nyt low når man ender på vandrehjem i fucking no where midt i skoven, og man bliver slået helt hjem på selvtilliden når man ser de smukke svenske piger med deres lyse hår og brune hud.

Men man kan heller ikke lade være med at elske Sverige og svenskerne, som bare er et gennemgående flinkt folkefærd (undtagen når de står i kø!) – for slet ikke at tale om det svenske sprog som bare er så jättekul! Og så har de salt & vinegar chips…

Næste gang planlægger vi lidt bedre, lærer måske af vores fejltagelser og napper måske også lige en tanning-session inden vi tager derover og flasher vores hvide dansker-ben. For derover igen, det skal vi; vi manglede jo både at hugge en elg og en flodheste-unge – samt at komme på Ært-safari og Tændstikmuseum.

Previous

1 bil, 1 motorvej, 2 piger og ingen motor

Next

Jeg håber du er ensom!!!

5 Comments

 1. Jens Rasmussen

  Lyder jo som en god tur trods alle jeres små genvordigheder. Ja Sverige er et dejligt land at holde ferie især fordi sproget er lettere at lære end tysk, fransk og lign.

  Tændstiksmuseum har jeg været på – det tændte mig ikke rigtig :)

  • The CityGirl

   Hvordan kan et tændstikmuseum skuffe?? Du må have været i dårligt humør og ikke ordentlig indstillet på det… ;-)

   • Jens Rasmussen

    Meget forståeligt at du undrer dig men jeg havde altså tømmermænd af bibelske dimensioner efter at have drukket noget svensk hjembrændt til et mctræf i en skov hele natten – noget af det var med pebermyntesmag og skulle blandes i kaffe! faktisk er det noget som de kalder tændstickstræf … Det foregår oppe ved Vättern og er møghyggeligt og jeg kører derop igen i år – Så at lære af sine fejl er åbenbart svært :)

 2. Velkommen hjem til dynen. Jeg er glad for, at I er friske på endnu en mission i Sverige. Se det som en træningslejr, inden I kaster jer over den helt store udfordring, nemlig tilbageerobringen af de norske oliefelter. Hvis I kan overleve svensk camping, så må de oliefelter være en smal sag. Jeg regner med jer og følger spændt med her på siden.

  • The CityGirl

   Du har ret; vi skulle bare have anset det som træningslejr! Så ville det ikke have virket så nederen ;-)
   Men vi er da SÅ klar til at tilbageerobre oliefelterne nu!

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén