The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Djævlens lærling

Jeg har aldrig fortalt hvor jeg arbejder, og det er egentlig fordi jeg har tavshedspligt – men i anledning af varmen, skal jeg gøre en enkelt undtagelse. Derudover tror jeg snart jeg bliver fyret, for det virker lidt som om jeg er ved at blive afsløret.
Forleden kom en mand med denne kommentar: “Du er jo ren ondskab”, og det er bestemt ikke den første jeg har fået sådan en af slagsen!

Når jeg siger, at jeg sidder i Helvedes Forgård er det både rigtig og forkert. Mit rigtige kontor er naturligvis i Helvedes Forgård, men til hverdag sidder jeg på et kontor, da jeg jo er nødt til at være i den menneskelige verden for at kunne rapportere tilbage. Internettet har naturligvis gjort en del for arbejdet, men vi er alligevel nødt til at interagere med menneskene.

Det er mest mændene der volder problemer (og pssst! det er også langt de fleste af dem der ryger i Helvede), for de prøver ganske enkelt at interagere for meget og for forkert, og så kan de naturligvis ikke forstå, hvorfor jeg ikke udviser lige så stor entusiasme som de kvinder der er mennesker.
Gang på gang prøver mændene at køre menneske-tricks af på mig, og det virker selvfølgelig ikke. Hvad de ikke ved er, at alt bliver noteret og sendt videre i systemet, hvor der bliver lagt sammen og trukket fra i regnskabsafdelingen, som er den der afgør hele showet.

Anderledes er det med kvinderne; de synes tit det er fantastisk med den rene ondskab, og her er det virkelig svært at give råd til menneske-veninderne. For min måde at gøre tingene på er jo aldrig kompatibelt med mændene fra menneske-verdenen.

Så sent som idag spurgte en veninde mig til råds om hun kunne sende en sms til en mand.
Jeg svarede at jeg synes det var fint, men at jeg personligt ville melde hårdere ud, men det også ville skabe rod.
Hun var uforstående og refererede til alle de mænd der render efter mig.
Jeg svarede, at de åbenbart ikke kan få nok af min ondskab og hun kvitterede med:

“Du er jo fantastisk som du har dem i din hule hånd. Jeg går i lære hos dig fra næste uge af”

På den ene side er det vel meget godt, hvis jeg har en afløser klar, hvis jeg bliver fyret. På den anden side ved jeg ikke om jeg bare må lære en ny op sådan uden videre.
Og skal jeg lave en Power Point Præsentation? Eller er det kun mændene fra den menneskelige verden der har brug for det, for at forstå tingene?

Previous

Kun med klipklapper på

Next

Lår-udfoldning II

4 Comments

  1. Og her har jeg altid troet, at afgørelsen lå hos Sankt Peter, og at I bare pr. automatisk tog imod alle dem, han ikke lukkede ind, dér hvor han er dørmand.

  2. The CityGirl

    @Ulrik: Vi kan også bedst lide at folk tror det er den vej rundt! Men nej, vi tager ikke bare automatisk imod folk, så nogengange er der nogle lidt langtrukne retssager når Sankt Peter og Gud er mega besværlige…

  3. Men hvem dømmer så i de retssager? Det må vel så være nogen, der står over både Gud og jer?

  4. The CityGirl

    @Ulrik: Det kan jeg desværre ikke udtale mig om

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén