The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Singleliv

Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig ikke gang på gang falde i søvn på sofaen med Alexis på skærmen og replikker som “Is it really you, Adam?!”

Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig ikke spise aftensmad i stil med: 18.02: En håndfuld kiks + to stykker Ragusa – 19.37: 1/2 l is – 23.28: 2 rugbrødsmadder

Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig ikke praktisere nøgenspisning og i stedet gøre mig mere umage med ikke at spilde ned ad mig selv.

Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig ikke få lov til at sove den halve weekend og gå rundt i nattøj den anden halvdel

Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig ikke have upassende samtaler på msn, på upassende steder og upassende tidspunkter.

Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig ikke være evig kilde til gode historier og underholdning for veninderne i faste forhold.

Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig ikke have aften seancer med neglelak og ansigtsmasker.

Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig ikke ryge pludseligt i byen på en hverdag, og være ved at dø af tømmermænd dagen efter.

Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig ikke have et så casual forhold til de huslige pligter, og mit hjem ville formentlig være mere præsentabelt.

Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig ikke bruge så meget tid på at nedkaste forbandelser over mænd og fra tid til anden overveje at gå i kloster.

Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig spise lidt mere normalt, have et mere funktionelt søvnmønster og ikke kun se præsentabel ud, når jeg er udenfor matriklen. Hvis ikke jeg var single, ville jeg formentlig komme op og få noget ud af dagen – også på en søndag, og så ville min kalender formentlig ikke kun bestå af gode aftaler som jeg selv bestemmer. Hvis ikke jeg var single, ville jeg sikkert bare være lidt sindssyg fra tid til anden, mens der blev talt ned til såkaldt idyllisk forstadsliv, med faste rammer, tjek på tingene og 2,4 barn.

Previous

Alko-Pus kapitulerer

Next

Det er fordi jeg er hemmelig spion!

17 Comments

 1. Ok. Det der Frederiksberg er sgu lidt stuck up. Kan vi så godt være tvillinger nu?

 2. The CityGirl

  @Infotainer: Hvad så med det der Sanex?

 3. tilgiv mig. det var en smutter. en romance, der aldrig kom i stand. jeg afbryder forholdet og går på jagt efter noget andet, der faktisk kan vaske rent. uden at lugte af kombinationen mælk og honning, tak.

 4. The CityGirl

  @Infotainer: Jeg tilgiver dig, og er bare glad for at du har set lyset!
  Ja, vi kan godt være tvillinger nu.

 5. Mener du at alt det der er ulemper? for jeg syntes da at mange af tingene lyder meget rart :)
  .
  måske fordi jeg selv udøver et par af dem.
  .
  Jeg bliver irriteret ved tanken om, når venner og søstre fortæller om at nu skal de bruge søndagen på svigerfamiliens 8. fætters barn som bliver 6 år, så der skal de sidde og smile pænt…. GAAAAHHHH, det er så afgjort en grund til at jeg er meget lang tid om at præsentere nye potentielle for min familie, for så håber jeg at jeg undgår deres :)

 6. The CityGirl

  @Tårnet: Nej, ser dem bestemt ikke som ulemper – men det er bare ting der nok ikke ville forekomme (særlig tit i hvert fald), hvis jeg var i et forhold ;-)
  Når jeg er sammen med andre mennesker prøver jeg jo at opretholde en facade med at jeg kan opføre mig normalt og se normal ud….

  Og ja, jeg er også træt af at høre på folk der brokker sig over hvad de skal med svigerfamilien; i min optik følger det bare med, og så må man bare tage sig sammen, hvis man vælger at være i et forhold.

 7. Man kunne også vende den om og spørge, om du ville være single, hvis _ikke_ du gjorde alle de ting? ;-)

 8. The CityGirl

  @Belle Blues: Haha! Good point ;-)

 9. Søde CG

  Selv, hvis du var i et forhold, så ville du spise mærkelig ting på mærkelige tidspunkter. Du ville dyrke nøgenspisning og spilde ned ad dig selv, uden at tænke videre over det. Du ville falde i søvn i sofaen- bare til en eller anden mærkelig og dårlig splatterfilm.
  Du ville stadig forbande mænd og du vil stadig hade dem..
  De vil stadig være ligeså irriterende, men i fast forhold, vil du ikke kunne slippe af med dem.

  Selv i et fast forhold skal man lave lange neglelaksseancer, med en mand i huset skal man bare høre på “Hvorfor skal du bruge alt det stads? Det er meget bedre med naturlighed!”

  I bund og grund er livet i et forhold ikke meget anderledes end livet som single. I et forhold har man bare en man skal forholde sig til hele tiden, og tage sig af…

  Nyd din frihed, så længe du kan.. Og lyt til en gammel og næsten gift kælling, der ved hvad hun taler om… ;)

 10. Pedrsn

  Nå nå ja ja, vend den på ryggen, måske lever du – som du gør, netop fordi du gerne viiil være siiingle?! Tss, og Jæs Jæs, var du ikke-singel ville der jo være SÅ mange andre ting at bitche over. . Og forhåbentlig ikke ændre hverken spise, leve eller sove vaner, bare på grund af et stykke mand. . (og så igen, mnjoo, måske!) . . . . :D

 11. Pedrsn

  Nå nå ja ja, vend den på ryggen, måske lever du – som du gør, netop fordi du gerne viiil være siiingle?! Tss, og Jæs Jæs, var du ikke-singel ville der jo være SÅ mange andre ting at bitche over. . Og forhåbentlig ikke ændre hverken spise, leve eller sove vaner, bare på grund af et stykke mand. . (og så igen, mnjoo, måske!) . . :D

 12. The CityGirl

  @Erna Ahmetspahic & Pedrsn: Jeg tænker bare, at jeg ikke ville gøre alle de ting så åbentlyst – at det ville foregå mere fordækt for netop at undgå at høre på “Hvorfor skal du bruge alt det stads? Det er meget bedre med naturlighed!”.
  Men I har nok ret ;-)

 13. @CG

  Du dropper det efter noget tid, og så bliver det ligeså åbentlyst som, hvis du var single…
  Han er sgu over det hele. Husk mænd er store og fylder uendeligt meget. Ligegyldigt hvor hemmelighedsfuld man prøver at være, så kan de se det….De kigger jo bare med over skulderen ;)

 14. The CityGirl

  @Erna: Du sælger ikke ligefrem det der forholds-heis særlig godt, synes jeg :-D

 15. @CG: Erna har ret. Det er først i starten at tingene er som du siger. Efter et stykke tid, så kommer den naturlige kosmiske balance tilbage igen.
  .
  At droppe alle dine punkter ville også være så frygtelige kedeligt.

 16. The CityGirl

  @Allan: Så man kan ikke holde noget hemmeligt og lade som om man laver nogle meget mere interessante ting end bare at lakere negle eller udføre ansigtsmasker?
  Pis’os…..

 17. Det kan man sagtens, men det er sværere, hvis I bor sammen.
  .
  Jeg forlader ofte lejligheden, når kæresten holder tøseaftener og selvom jeg ikke aner hvad de laver, så er jeg sikker på, at der er masser af vin, pyjamasdragter, Sex and the City-reruns, svedige pudekampe og let petting for den slags gør kvinder jo, når de er alene.

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén