The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Nu med dating-service

Jeg har lige været henne hos Sofie; hende fysioterapeuten der erstattede Lækker Fysioterapeut.
Jeg tror måske jeg elsker Sofie; hun er hård og megastreng, men det er jo nærmest en helt ny krop jeg har, efter hun har gennemtæsket den gamle!

Og så lægger jeg gerne øre til hendes beklagelser over eksempelvis hendes svigermor idag, som hun kunne skulle have besøg af. Jeg svarede at jeg godt kendte til svigermor-problematikken, men at jeg heldigvis var forskånet pt. da jeg ikke har en kæreste.

Så sagde vi ikke så meget resten af tiden. Det viste sig, at hun åbenbart havde brugt den resterende tid på at tænke over, hvordan jeg kunne afsættes og hvor jeg kunne finde en kæreste.

Hun mente at min arbejdsplads var det helt oplagte sted, men dertil kunne jeg hurtigt affærdige hende med et “Ja, det skulle man tro…”.
Så hun fortsatte med at remse en masse andet op, mens jeg klædte mig på igen og mest bare svarede “Mmmh…”

Må fysioterapeuter overhovedet agere dating-service? Og hvorfor har hun så travlt med at få mig afsat? funderede jeg på, mens jeg cyklede tilbage til arbejde, og konkluderede at det nok er fordi hun har set mig halvnøgen og ser ting jeg ikke ser, og vurderer at det skal gå stærkt, inden det er for sent…

Previous

Den er krympet!

Next

It’s a Tweet!

3 Comments

  1. Så negativt tror jeg ikke du skal se på det: hun har vel bare tænkt at det var synd at noget så smukt går til spilde?

  2. Måske du skulle få dig en blog hvor du kan avertere efter….. nah glem det.

  3. The CityGirl

    @Leoparddrengen: Det kan selvfølgelig også tænkes..

    @Morfar: Det ville jo kræve, at jeg virkelig selv gerne ville det – og hun er ligesom mere hooked på det end mig…

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén