The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Hysteri eller Historie?

Hvis man endnu ikke ved, at Michael Jackson er død, så kan det kun være fordi man er døv-blind eller sidder et meget afsides sted i verden.

Dagen igennem har jeg siddet og set verden gå amok i det her: Alle kommenterer hvor der kommenteres kan, tv-stationerne sender det stadig som breaking news at han er død og nu begynder der at poppe events op, som eksempelvis den koncert på Rådhuspladsen i aften, der er i gang med at blive stablet på benene – og så at man ser endeløse billeder og klip med fans der sørger.

Det er fuldstændig vanvittigt så meget information der ryger igennem medierne og nettet i disse timer – og det stopper jo ikke her. Så skal vi have begravelsen, så skal boet gøres op, så skal arvingerne og/eller kreditorerne slås, og først der kan det måske begynde at ebbe ud.

Selvom jeg aldrig har været Michael Jackson fan, så synes jeg også det er lidt underligt, men er allerede ved at have fået nok.
Måske er det alligevel meget godt, at der er ferie lige rundt om hjørnet, hvor man kan tage i sommerhus uden internet.

Previous

Den dag Internettet nedsmeltede

Next

And all that jazz

2 Comments

  1. I tilfælde af døvblinde læsere, ringer du bare. Så er der en tolkning på huset;)

  2. The CityGirl

    @Linda: Yes, det ved jeg – og en eller anden dag håber jeg sgu jeg får brug for det, for jeg synes det er et totalt sejt tilbud at have! ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén