The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Find 200 dårlige punkter

Jeg var oppe hos min nye fysioterapeut. Lækker Fysioterapeut havde jo meget pludseligt slået op med mig, og overladt mig til Sofie.

Jeg var noget skeptisk ved dette nye arrangement, og nåede næsten at blive helt mopset mens jeg sad i venteværelset. For hvad fanden ligner det, bare at droppe mig på den måde uden noget varsel eller før vi havde nået lære hinanden bedre at kende?!

Men Sofie var faktisk ret sej. Hun startede ud med at komplimentere mit tøj, og så var der jo en instant connection der. Kvinder med god stil er jo få, som dem skal man jo værne om!
Hun beordrede mig halvt afklædt og op på briksen, og så gik hun ellers igang med at finde samtlige 200 dårlige punkter i min ryg, nakke og skuldre.

Det var bestemt ikke nogen hygge-nusse-massage vi var ude i, og selvom jeg brokkede mig over det, så måtte jeg også modvilligt indrømme at det faktisk gjorde lidt underværker.

Da vi var færdige med “Find 200 dårlige punkter på CG” roste jeg hende for at finde alle de dårlige steder, og kækt proklamerede hun, at hun sagtens kunne finde 200 mere.

Meget strengt fik jeg at vide at jeg skulle lave mine øvelser, og også lige komme afsted til noget styrketræning.
Fordi hun var så streng, så lovede jeg at gøre det.
Der er helt bestemt kommet andre boller på suppen nu, og det er måske meget godt… Jeg skal bare lige vænne mig til det.

Previous

It’s in his kiss

Next

Hedder du Kenneth?

7 Comments

 1. Øv, altså – nu bliver jeg jaloux igen…

 2. Meeen du lovede jo lækker fysioterapeut at lave træningen og du er selv lidt af en skrap komma streng kvinde. Hvorfor skulle du følge rådene denne gang?
  .
  Er du bange for at hun ikke finder de 200 nye punkter eller netop at hun finder dem og bruger det mod dig?

 3. The CityGirl

  @Allan Schmidt: Er nok mest bange for at hun finder de andre 200 punkter som hun truede med….
  Hun var virkelig streng!

 4. Så er det godt, at én anden mener, at isteden for boller på suppen, så det bare almindelig bolleri der skal sættes igang med. . Dét hjælper tit på de der punkter i kroppen. . JA, jeg sir det bare – og tænker en smule på dén der lidt for hvide polo t-sjøørt han havde på igår, dér. . Og den dersens kasse!. Wuhu. :-)

 5. Så er det godt, at én anden mener, at isteden for boller på suppen, så det bare almindelig bolleri der skal sættes igang med. . Dét hjælper tit på de der punkter i kroppen. . JA, jeg sir det bare – og tænker en smule på dén der lidt for hvide polo t-sjøørt han havde på igår, dér. . Og den der kasse? ! Wuhu. :-)

 6. The CityGirl

  @pedrsn: MGP?

 7. pedrsn

  crap – hvad skete der lige med dén dobbeltbesked der . . ZZzzz . totalt mgp! :D

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén