The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Sig det med…?

Kvinde er kvinde værst, men når mændene røvrender, så lægger vi planer!
Igår var det en kollega, der fik brugt formiddagen på at rase over den seneste mand, samtidig med at det var god underholdning for mig.

Vi blev hurtigt enige om, at de mænd som er så fucked up af den ene eller den anden grund faktisk skulle elimineres på en eller anden måde. Kollegaen foreslog at ‘nakke’ dem (hun var vred!), men jeg syntes ligesom der var for mange konsekvenser forbundet med det.

Problemet er jo, at det er så mange ubrugelige mænd derude, og det er jo spild af tid, at der er flere kvinder der møder dem. Derfor burde man samle dem sammen, proppe dem i en helikopter og kaste dem ud over Guantanamo, hvor de kunne sidde og hygge sig med bogen “Fra mand til menneske”.
Derved kunne man lige så stille og roligt få ryddet op i det ubrugelige – lidt ligesom når man rydder op i sit kælderrum.

Vi talte også længe henført om den tilfredsstillelse der kunne være ved at tippe PET anonymt, ligesom det i de virkelig grelle tilfælde kunne være underholdende at ringe til mandens mor og spørge, om hun er klar over hvad han render rundt og laver, og hvordan han behandler kvinder.

Men den idé vi var gladest for, var også den vi ville kunne tjene penge på. En hurtig nem forretningsidé, som stensikkert ville blive et hit: Send en lussing!
Konceptet er enkelt: Ligesom at sende blomster, skal man kunne sende en lussing.
Vi regner med at starte op d. 8. marts, og kører introduktionstilbud hvor du får lussing og bogen “Fra mand til menneske” for samme pris.

Previous

Fra skrot til slot – eller deromkring

Next

Kom nu ind i kampen!

17 Comments

 1. “Dear Mr. Vernon, we accept the fact that we had to sacrifice a whole Saturday in detention for whatever it was we did wrong. But we think you’re crazy to make an essay telling you who we think we are. You see us as you want to see us… In the simplest terms, in the most convenient definitions. But what we found out is that each one of us is a brain…and an athlete…and a basket case…a princess… and a criminal…

  Does that answer your question?… Sincerely yours, the Breakfast Club. ” et lille citat

  Kunne det ikke være at mændene har det lidt på samme måde ? nogle gange (faktisk måske endda normalt) er de søde rare betænksomme kommunikative mennesker, men det er når de møder jer at de bliver til deres skyggeside :)

  og så tror jeg altså ikke på konceptet, send en lussing.. det kommer helt sikkert nogle grimme konsekvenser ud af det.. så er det vel bedre at sende et syngende telegram til dem (gerne når de er på besøg hos deres forældre eller nye flamme) og synge en meget udleverende sang til dem (specielt skrevet til lejligheden selvfølgelig)

 2. og hvorfor hulen kan jeg ikke lave mellemrum i mine indlæg :D Det er da maksimalt noget møg at læse det indlæg!

 3. The CityGirl

  @Tårnet: Nu skal du ikke komme og trække mandekortet, når jeg lige har trukket kvindekortet! Eller noget… ;-)

  Men siger du at I når der ikke er kvinder i nærheden så er I normale og kommunikative?? Det nægter jeg at tro på…
  Syngende telegrammer.. hmm… det kan jo hurtigt blive for gøgler-agtigt, og så er det jo meget nemmere og mere enkelt med en hurtig, velfortjent lussing!

 4. The CityGirl

  (og du laver mellemrum ved at skrive break som html: < B R >
  Bare uden mellemrum, for ellers kunne jeg ikke vise det…)

 5. Spiren

  At læse denne blog gør mig, som så meget andet i livet og hverdagen, ubeskriveligt taknemmelig for at have fundet en usleben diamant midt i alt det møgbeskidte kul, der synes at kunne betegne den uoverskuelige, kulstøvslørede, samlede masse af singlemænd i Danmark…

  Mænd lyder helt ufatteligt ærgerlige, hvis man skal tro beskrivelserne fra dig og dine omgivende kvinder… Men hvorfor er det mon sådan? Er det noget typisk dansk, eller ville jeres erfaringer være de samme i andre lande? Og er der mon noget udefinerbart attraktivt ved mændenes utiltalende facon, som kontinuerligt drager kvinderne mod dem..? Interessant… Og ret sørgeligt, for der findes altså en del diamanter i kullet, som aldrig ville svigte, skuffe og fortjene lussinger!

  Men det er knageme godt blogstof, denne kvalmende og kvælende masse af øv-mænd! Man afskæres komplet fra dette kildevæld af ærgerlighedsmateriale, når man rent faktisk finder en superdejlig mand i mængden… ;)

 6. Spiren

  P.S. Han var i øvrigt usleben i forstanden “uopdaget”, ikke i forstanden “skulle slibes til” eller “behøver korrektion”. Min taknemmelighed bunder blandt andet i en dyb forundring over, at jeg fik lov at opdage og tage den meget synlige diamant helt uhindret… =D

  Apropos alt dette og til inspiration: http://www.youtube.com/watch?v=aQiPCC27VgA (ret selv til “2009” ;))

 7. @Spiren
  Så nu skal os stakkels nørder, så ud og jagte kvinder midt i det hele.. altså nu har vi jo brugte hele livet på at være bange for jer.. og nu skal vi så til at være offensive ;)
  Nej, så slemt er det nok ikke, men tror det er meget med alder at gøre, for jeg tror at mange nørder lige pludselig bliver noget mere interessant, når kvinder pludseligt begynder at overveje ting som modenhed, madlavningsevner, inteligens og alt det der som der måske ikke lige er fokus på i teenageårene :)

  @CG.
  Jamen jeg kan også spille andre kort ud, men syntes nu at mandekort er så godt at det fortjener at blive luftet engang imellem… og så kunne jeg jo citerer en af mine ynglingsfilm.

 8. The CityGirl

  @Spiren: Nu bliver tingene selvfølgelig også sat en smule på spidsen herinde, men nogen gange behøver man det skræmmende nok ikke ;-)
  Og som du selv siger; om ikke andet så er mændene super godt blog stof! Det er en uudtømmelig kilde til gode indlæg ;-)

  @Tårnet: I know, men jeg synes bare det er strengt at trække det kort…. *surmuler*

 9. @CG.

  nåå…. jeg har ca 250 gram god chokolade derhjemme fra sidste weekend, hvis det kan trøste :) Det skal bare afhentes!

  Jeg ved ikke om Chokoladekortet opvejer mandekortet?

 10. finkadusen.dk ? Bare et forslag.

 11. The CityGirl

  @Tårnet: Chokolade kan helt bestemt gøre meget, men lige i det her tilfælde kan det ikke hjælpe så meget, tror jeg….. *surmuler stadig*

  @Leoparddrengen: Tak for forslag – jeg vil tage det op med min forretningspartner!

 12. Tror nok at du ville få nogle lussinger retur så.

 13. Ulrik

  @CG og Tårnet: Hvis I ikke kan blive enige om, om det skal være en lussing eller et telegram, hvad så med “Send en syngende lussing” ? Så har I li’som begge to haft indflydelse på konceptet.

 14. Syns det lyder som forrygende fantastisk koncept, og jeg har fakkertaget allerede den første bestilling . . . For hold da kæft der er nogle mænd derude – der trænger til en wake-up lussing!!

 15. The CityGirl

  @Morfar: Måske, men vi regner med at de bliver så overraskede, at de bliver totalt handlingslammede – hvilket jo tit er et af kendetegnene for de mænd ;-)

  @Ulrik: Griner! Ja, selvfølgelig! Den er jeg med på – men ved selvfølgelig ikke om Tårnet synes det er ok ;-)

  @pedrsn: Fantastisk! Vi skriver dig på bestillingslisten! :-D

 16. Så længe det ikke er mig som er modtageren :)

 17. The CityGirl

  @Tårnet: Nej nej. Det er jo fordelen ved at arbejde i firmaet; så kan man jo sortere dem fra som er stilet til os selv ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén