The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Pas på du ikke bliver døv-blind mens du besvimer

Så kom man endelig på apoteket og fik købt nogle p-piller.
Fordi det er så mange år siden min krop ikke har været teflon-belagt med p-piller, og jeg nu havde tvungen pause, blev jeg lige nødt til at se på indlægssedlen hvordan det egentlig er, når man starter op igen.

Det er heldigvis som det også var for år tilbage, men jesus fucking christ, hvor står der meget på sådan en skide indlægsseddel! Den er vel ca. en meter lang og der står ting med småt på begge sider!
Man skulle tro at jeg skulle igang med et sjældent, besværligt medicinsk forløb og ikke bare nogle p-piller….

Hvis det stod til dem skulle jeg kontakte min læge nærmest hele tiden, med alle mulige mærkelige forespørgsler, og ydermere burde jeg vist have drøftet denne beslutning med hende i flere timer inden, hvis vi skulle igennem alle punkterne.

Heldigvis kan man når som helst stoppe med dem, og behøver altså ikke et afvænningsprogram, selvom indlægssedlen på en eller anden måde lægger op til det.
Det, altså kun hvis man overlever.
For så når man til den alenlange liste af bivirkninger: Så vidt jeg kunne skimme mig til, kan man både blive døv, blind, talehæmmet, få åndedrætsbesvær, besvime, få blodmangel, nedsat nyrefunktion osv osv.

Dog påvirker det ikke arbejdssikkerheden og evnen til at færdes sikkert i trafikken, og hvis man er heldig kan det jo være man rammer den eneste gode bivirkning; øget sexlyst.

Dem der skriver alt dette crap burde straffes hårdt, og tvinges til at læse samlede værker af både Herman Bang og Hanne Vibeke Holst, samt tilbringe en hel weekend sammen med Ib Michael som læser op af sine værker mens der skal drikkes litervis af kamille-te!

Previous

Bare en lille snack

Next

Mandehade-liste #5

7 Comments

 1. Ja, de der bivirkninger er da til at blive rundtosset over. Tror bare de skriver alt på, de kan komme i tanke om, for at være på den sikre side. Men er sgu lidt bekymrende når man læser listen igennem alligevel… :S

  Belle – der har taget p-piller uafbrudt i mange, mange, mange år efterhånden.

 2. The CityGirl

  @Belle Blues: Ja, selvfølgelig skriver de det for at holde sig ansvarsfri – men jeg synes nu bare det er lidt overkill…. ;-)

 3. Det er nu en meget hård straf du lægger op til,synes jeg. Kan man ikke nøjes med lidt waterboarding og tvungent kurophold på Guantanamo indtil det lukker?

 4. The CityGirl

  @Leoparddrengen: Nej, der skal slåes hårdt ned på sådan noget der – ellers stopper det jo ikke!

 5. Jeg har faktisk mødt Ib Michael og finder at han er behageligt selskab.

 6. Du skriver bare, hvis du skulle få behov for tolk. Den er on the house;)

 7. The CityGirl

  @Morfar: Er det også dig der har skrevet indlægssedlen?

  @Linda: Griner! Så behøver jeg ikke frygte noget, hvis jeg har dig ved min side! ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén