The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Mit liv som Power Point-præsentation

I en perfekt verden må man vel have det perfekte liv, og det perfekte liv må vel bestå af perfekte mennesker, ting, drømme og en evig god hår-dag.

I det perfekte liv har jeg mit drømmejob, min drømmelejlighed, min drømmemand, måske nogle drømmebørn, men helt bestemt mit drømme-walk-in-closet med endeløse rækker af Christian Louboutin-sko på den ene side og endeløse rækker af kjoler fra Dior, Prada, YSL, Armani, Boss, Versace osv. osv.

I mit perfekte liv har jeg masser af tid til både at arbejde, sove længe, arbejde på alle mine projekter og drikke kaffe og cocktails med alle mine perfekte venner.
I mit perfekte liv, var det George Clooney som Romantikeren sad ved siden af i flyet, og som hun derfor ville have givet mit nummer, og så ville han selvfølgelig have ringet.

I det her perfekte liv ville der ikke være så skide mange opslidende, uoverskuelige forhindringer i form af perler, røvhuller, misforståelser, mærkelige skænderier, mærkelige beskyldninger, umenneskelige mandag morgener, uventede drejninger og irriterende sms’er.

I det perfekte liv ville jeg røvkede mig, selvom jeg gerne vil have dele af det perfekte og af med de fleste forhindringer.
Jeg tror ikke jeg passer ind i sådan en Power Point-præsentation, selvom den er meget pæn. Jeg tror ikke det er tilladt at holde elge der, og jeg er næsten overbevist om, at Narnia-skabe er bandlyst.

Og meget modvilligt må jeg indrømme, at de mænd der findes i de der ppp’er vist er lidt for pæne og polerede til mig, og dermed alt for kedelige – dog vil en ppp-mand alligevel slå mange af de mænd der er i udbud pt.

Previous

Stiletter vs. Flyverdragt

Next

Jeg er lige i Waterstones, hvis du vil mig noget…

3 Comments

  1. ahh . . det perfekte liv! hvor ALT mit tøj er farvekoordineret med mine sko . . . swuush ! Og hvor mænd er til at forstå . . .

    Men hvis IKKE man må holde elge i ppp – så . . . kan det skudda også være helt ligemeget, så!

  2. Måske du skulle overveje noget Open Source istedet for et eller andet glittet, proprietært Microsoft-produkt – så ville tingene måske være lidt mere flossede i kanten & mere interessante?

  3. The CityGirl

    @pedrsn: Ja, det er jo det… Men faktisk så ved jeg det ikke, men ppp virker bare som et sted, hvor elge ikke rigtig er tilladt….

    @Leoparddrengen: Helt bestemt – har jo aldrig været Microsoft fan. Men man er bare nødt til at forholde sig til det, eftersom det meste er forpestet af det.

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén