The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Med eller uden?

Efter at have været på arbejde i kun en times tid, havde jeg meget lyst til at flå min nyindkøbte, fancy hårbøjle af og råbe af den: “GIDER DU FOR HELVEDE IKKE GODT LADE VÆRE MED AT PRESSE PÅ MIN HJERNE?!”

Men hårbøjlen var en del af frisuren, og derfor kunne jeg ikke bare tage den af – det ville kræve, at jeg skulle omstrukturere håret, hvilket jeg heller ikke gad – og vel nærmest ville være umuligt grundet hårspray med utrolig ‘strong hold’.

Flere timer senere, et ulmende had og et voksende raseri over hårbøjle-pres på hjerne, meldte The Last of The Famous International Playboys sig på banen, men ikke engang han kunne fjerne fokus fra hårbøjlen.

– Jamen, du virker også lige så’n ekstra skrap i tonen – ikke så rar..
– Måske virker jeg skrap fordi jeg har en hårbøjle på som jeg føler presser lidt for meget på min hjerne…. og jeg kan ikke tage den af, for så ryger ideen med frisuren….
– Nå for satan, det var værre…
– ja, det er store problemer jeg dealer med idag
– Hvis man nu skulle have sex med dig, ville du så beholde den hårbøjle på? For nu at spørge ligeud af posen…
– godt spørgsmål…
– har du nogle præferencer? med eller uden hårbøjle?
– Nej, ikke rigtigt – ville nok foretrække uden, så..?
– jeg tror også jeg ville tage den af, da jeg lidt går ud fra at min frisure ikke rigtig har nogen indflydelse på resten af akten?
– Ikke for mig
– men hvis manden tændte på at jeg havde hårbøjle på, så måtte jeg vel bare arbejde mig igennem det
– Ja, det kan du ha’ ret i…
– Men som sagt, det er ikke nødvendigt for mig
– du tænder slet ikke på hårbøjler?

Jeg kunne lige så godt opgive. Hårbøjlen havde ødelagt dagen, og da min egen kalender alligevel udelukkede skumle planer med The Last of The Famous International Playboys, var der vel ingen grund til at smide hårbøjlen og få luft til hjernen.

Previous

CPH Fashionista

Next

Fabio er den nye sort!

3 Comments

 1. Ria

  Åh, jeg har ledt og ledt efter en hårbøjle, der IKKE presser om min hjerne! Det er ikke lykkedes endnu… øv!

 2. Mener at have læst om mongolsk(?) traditionel tortur-metode, som minder om: offeret får fastssnørret et stramt, vådt stykke hestehud om toppen af kraniet. Efterhånden som solen tørrer huden strammer den mere og mere, for tildsidst at føre til offerets død under store smerter.

  Men man jo lide for skønheden… Det må da på den anden side også være meget rart at blive bekræftet i overhovedet at have en hjerne? Det kunne jeg godt bruge ind imellem.

 3. The CityGirl

  @Ria: Sig til hvis det lykkes! Personligt er jeg begyndt at opgive håbet….

  @Leoparddrengen: Det skal sikkert passe… og så var der sikkert en idiot (=mand) som tænkte “Nej, hvor fint! Hvis jeg lige spiffer den op og giver til min kone, så vil hun sikkert blive glad!”. Og lige siden har vi kvinder gang på gang iført os skidtet!

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén