The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Fra skrot til slot – eller deromkring

Jeg var i Ikea her til aften. Allerede inden jeg tog derud var jeg sur på dem, for jeg havde lige været forbi deres hjemmeside, for at se lidt på hvad de havde, og de havde absolut ikke noget af det jeg havde tænkt mig de skulle have. Ingen af tingene passede sådan helt rigtigt til sådan som jeg havde fået det arrangeret inde i hovedet.
Alligevel tog jeg derud, for jeg skulle under alle omstændigheder i Elgiganten for at bytte en fødselsdagsgave, og når man nu står i det norske helvede kan man jo lige så godt runde op og tage det svenske helvede med også.

Så jeg entrerede Ikea med al min vrede, og blev sådan helt positivt overrasket. For der var næsten ingen mennesker og dermed heller ingen stress-faktorer (torsdag aften mellem 20 og 21 er åbenbart er rigtig godt Ikea-tidspunkt!).
Det positive tog helt overhånd da jeg endte i stof-afdelingen og stod og klippede metervarer til mig selv. Skulle kun have en, måske to (hvis der var noget pænt) forskellige slags, men endte op med fire, fordi jeg ikke kunne beslutte mig – og så koster det jo ingenting!

Jeg kunne være blevet ved med at klippe metervarer, hvis ikke det var fordi det lige pludselig gik op for mig at jeg bogstavelig talt stod og tænkte tanker som “Nej, hvor er det et stykke pænt stof” og “Skulle man lige tage det med også; det vil se rigtig pænt ud i sommerhuset”.
Så efter i alt 16 meter stof fik jeg stoppet mig selv, og fik fundet de andre småting som kan forvandle mit gamle soveværelse til et helt nyt.

Så nu er jeg klar til at ommøblere og om-dekorere soveværelset! Det bliver ren “Ekstrem Hjemmeservice” – jeg mangler bare at få overtalt Pingvin-Entusiasten helt om at min plan holder, og at jeg har målt op og alt det der (jeg har også målt lidt op, men tog det meste på øjemål…), så hun gider hjælpe mig med at vende skabe og senge osv.
Og hvis planen holder bare lidt, så kan jeg få plads til nogle af de små-møbler som sjovt nok stadig står hos mine forældre på mit gamle værelse (= mit eksterne kælderrum).

Previous

Benægt!

Next

Sig det med…?

7 Comments

 1. Hmmm…. er der ikke ved at gå lidt meget Nynne i den her blog?

 2. Jeg er rystet!! En postitiv oplevelse i Ikea??! Du er ikke begyndt at tage hash, vel?

  @ Leoparddrengen: Det synes jeg er en utrolig speciel kommentar at lægge på en andens blog. En blog er en stående læseinvitation, som man kan tage imod eller lade være. Det er ikke en dansk stil, som læsere forventes at rette på.

 3. @Linda: Tror nu ikke hash fremmer en positiv oplevelse af IKEA – jeg får ihvertfald ‘noia nok bare ved tanken om besøg – hvis der så kommer hash oveni ville jeg da tage et spring direkte fra førstesalen og ned på parkeringspladsen.

  Omrking at jeg skulle forsøge at rette: Jeg håber ikke CG opfatter det sådan, men det tror jeg nu ikke… henvisning til Nynne skyldes udelukkende, at “hun” er den eneste jeg “kender”, som rent faktisk nyder en tur i IKEA. Iøvrigt kan jeg godt lide Nynnes Dagbog, så opfattede slet ikke bemærkning som kritik. (Skal dog påpege aldrig at have set hverken film eller tv-serie.)

  Men iøvrigt forstår jeg ikke, hvorfor jeg ikke skulle måtte rette – det er jo en kendt sag, at det er Blog-pigen, Tårnet, Morfar og undertegnede der træffer beslutningerne for CG:
  http://thecitygirl.dk/2009/02/skal-skal-ikke/

 4. CG: 16 meter stof? Nu er jeg bekymret! Meget behymret! Kigger lige forbi til en snak inden det tager overhånd! ;-)

 5. The CityGirl

  @Leoparddrengen: Nej, det tror jeg ikke..

  @Linda: Nej, ikke nogen stoffer… Men måske luften i Ikea var fyldt med det uden at man opdagede det?? Jeg er også lidt skræmt over det…

  @Me/Blog-pigen: Ja, altså 16 meter fordelt på fire forskellige slags… så er det vel ikke så slemt?

 6. Spiren

  Det er helt klart NOGET i luften i Ikea – man bliver mærkbart sløv og søvnig af at gå rundt der i længere tid! Hmm… Skummelt!

 7. The CityGirl

  @Spiren: Jeg var så nærmest hyper derinde… det er et alt for skummelt sted!

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén