The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Du er sikkert et venligt og selskabeligt menneske

Dagens faste morgen-overspringshandling er at læse mit horoskop. Det er hurtigt gjort, og hurtigt glemt.
Jeg får det serveret direkte i indbakken, og nu fik jeg så et “Gratis uddrag af mit personlige fødselshoroskop”, fordi “Vi har tilladt os at arbejde lidt videre på dit fødselshoroskop og det ser rigtigt spændende ud.”
Okay….. jamen lad os da se på det!

– Du reagerer på en given situation ved at prøve at forstå den med forstanden. Uanset om du er intellektuel eller ej i ordets almindelige forstand, så er du en meget rationel og objektiv person. Vil egentlig gerne have uddybet, hvad de mener med “Uanset om du er intellektuel eller ej i ordets almindelige forstand” – kunne godt være en omskrivning af noget ikke særlig pænt…

– Du er i stand til at se en sag fra flere sider og til at sætte tingene i perspektiv. Ja, selvføligelig!

– Du behøver frihed til at kunne udforske og lære om verden, og du sætter pris på uafhængighed. Korrekt!

– Du er sikkert et venligt og selskabeligt menneske, der sætter pris på godt samvær og en god samtale. Hvad fanden mener I med “sikkert”?! Jeg er supervenlig og top-selskabelig!

– Kommunikation ligger naturligt til dig som den foretrukne måde at pleje omgang med andre på, og du har ikke megen tålmodighed med “tavse stærke typer”, som skjuler deres følelser. Yep! Er overlegen i kommunikation, og orker ikke ting der tager for lang tid!

– Du tillader sikkert ikke lange tænkepauser, da din egen forstand arbejder så hurtigt. Korrekt! Jeg ER det hurtigste dyr i skoven!

– Du føler især mishag ved urimelige og meget følelsesbetonede typer, fordi du selv anstrenger dig for at bevare roen i kritiske situationer og prøver at behandle andre retfærdigt. Klart! Man skal adskille tingene, og ikke tude de forkerte steder.

– Du kan dog virke kølig på andre, hvis du holder dine følelser skjult bag en rationel opførsel, og der kan være en tendens til at “leve oppe i hovedet” og bortrationalisere lidenskaben i dit indre. Ja, men det er jo kun min Isdronning-facade…

– Du vil ganske sikkert bruge meget tid på at prøve at forstå dine egne følelser ved at behandle dem, som om de var abstrakte og interessante idéer, der kan analyseres og uddrages mening af. Dette fører imidlertid ikke til noget resultat, da følelser er irrationelle i deres natur og blot kræver at blive accepteret. Forkert! Har droppet at forstå noget som helst for lang tid siden – og er i øvrigt ikke typen der sidder og selvforherliger sådan noget!

Du er i besiddelse af en original tankegang og har en forkærligned for principper og idéer. Du har muligvis dine egne specielle idealer, som du lever efter, og du er måske også begavet med en særlig evne til at kunne finde nye løsninger på problemer. Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv, specielt det med den særlige evne…

Jeg behøver vist ikke bruge penge på at få resten at vide, eftersom der ikke var noget nyt under solen her!

Previous

Du er min Gang Bang Baby!

Next

Bare en lille snack

11 Comments

 1. Blog-pigen

  Ja det lyder som om de har ramt det meste meget godt, men hvad med alt det vigtige?Såsom hvor og hvornår du (ikke) møder manden i dit liv? og hvornår du (ikke) vinder i lotto? Og hvornår det (ikke) vil være passende med en udenlandsrejse? Hvordan kan du træffe beslutninger når så fundamentale elementer mangler! ;-)

 2. @CG:

  Det er sandelig et billede af en usædvanlig person et horoskop tegner – jeg tror højst det passer på 95 % af befolkningen!

 3. Se den her video om koldlæsning.

  Ikke at det er præcist de samme sætninger, de bruger i dit fine horoskop, men stadig rimeligt tankevækkende.

  http://www.youtube.com/watch?v=btP_vy5cQq4

 4. The CityGirl

  @Blog-pigen: Hvad er det du prøver at sige? At jeg er nødt til at købe mig til resten? Kan vi være sikre på at svarene står der så???? ;-)

  @Leoparddrengen: Nu er det ikke fordi jeg regner de der horoskoper for meget andet end sjov, men jeg synes faktisk ikke at det der passer på særlig mange som jeg kender… Synes mange af dem jeg kender nærmest er modsat – men det kommer vel an på øjnene der læser.

 5. Jeg formulerede mig måske lidt upræcist, beklager: jeg mente nok snarere at 95% vil mene horoskopet passer på dem. Om andre så også synes det er naturligvis en anden sag… :)

 6. Ulrik

  He he – jeg så noget i tv for noget tid siden, hvor en flok forsøgspersoner skulle afgive fødselsdato+klokkeslæt og fødselssted, og de ville så få lagt deres personlige og detaljerede horoskop. Det horoskop, de fik, fyldte da også en hel A4-side, og deltagerne blev så bedt om at give karakter mht. hvor godt det ramte. Og alle var meget imponerede over, hvor godt deres horoskop ramte.
  … Indtil de til sidst blev bedt om at bytte med sidemanden, og det derved blev afsløret, at de havde fået udleveret det samme horoskop allesammen. :D

 7. @ulrik:
  Jeg har linket til samme video (som findes på YouTube), men jeg tror at min kommentar blev fanget i CGs spamfilter.

  YouTube og søg på cold reading derren brown

 8. Ulrik

  Hehe ok – den jeg så, var dog på dansk.

 9. Spiren

  Synes, at horoskoper er fesne, men lidt sjove… Især den slags, som theonion.com leverer!

  Gemini May 21 – Jun 21

  E.B. White always believed that punctuation should be used sparingly. But then, E.B. White was—let’s face it—a “pompous fuck.”

  =D

 10. Spiren

  Og min kærestes:
  “Aries Mar 21 – Apr 19

  This week try wearing less make-up when you leave the house, even if it means angering the other members of KISS.”

  Hehehe…

 11. The CityGirl

  @Allan & Ulrik: Jaja, I er så kloge…. Må man nu ikke være lidt naiv og nyde sin daglige overspringshandling? ;-)
  (Jeg skal nok blive bedre til at tjekke mit spamfilter og/elller få det fikset – det er bare ikke lige til at gennemskue…)

  @Spiren: Nemlig! Det er jo bare et par sekunders underholdning – og nogen gange er det god underholdning ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén