The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Du er min Gang Bang Baby!

Romantikeren og jeg så Melodi Grand Prix igår og var gennemgående politisk ukorrekte, hvilket også førte til konklusionen, at det nok er derfor vi primært ses under private forhold.
Vi forsøgte at holde os til emnet, og virkelig leve os ind i det der Melodi Grand Prix, men det var bare lidt svært at holde koncentrationen, når Birthe Kjær var stiv og når Noam Halby strippede (selvom han er lidt splejset), og når der pludselig stod en Stein Bagger look a like, og sang “Du er min Gang Bang Baby”.

– Undskyld, sang Stein Bagger lige Gang Bang Baby??
– Nej, jeg tror han sagde Big Bang Baby…
– Men det lyder sgu da stadig suspekt…?
– Ja….

Og så sad vi og skrålede “Du er min Gang Bang Baby!” mens vi buhede norske og islandske deltagere ud, og prøvede at vurdere Birthe Kjærs promille.
Da Johnny Deluxe gik videre til semifinalen var vi ikke til at skyde igennem, men da de så blev stemt ud og valget stod mellem meget skræmmende islandsk kvinde (iført en krydsning mellem en burka og en brynje) og intetsigende mand med halsklud, var vores tålmodighed sluppet op.

For hvad fanden sker der med danskerne, når de sender sådan nogle sange til det internationale – hvorfor kan danskerne aldrig finde ud af at stemme strategisk, og sende en sang videre, som rent faktisk har en reel chance?!

– Det er jo ikke fordi der er noget galt med burka. Den er bare meget god hvis man er grim
– True, men sangen er jo skod!
– Måske ville det faktisk hjælpe hvis hun var iklædt burka, så man ikke ser hende. Sangen er faktisk okay hvis man lukket øjnene. Sådan lidt Abba-agtig…
– Måske er det blinde der har stemt på hende?

Vi opgav Herning, fortsatte den politisk ukorrekte aften og skrålede lidt mere “Du er min Gang Bang Baby!”, mens vi savnede 80erne, hvor der blev lavet ordentlige Melodi Grand Prix sange, med ordentlige sceneshows og  helt i top koreografi:

Previous

Kvinde, tæm dig selv!

Next

Du er sikkert et venligt og selskabeligt menneske

4 Comments

 1. Må nu sige jeg er uenig hvad angår vinderen – fra det øjeblik jeg så ham, var jeg sikker på han ville vinde, fordi han selv var så sikker på det. Sådan en karisma kan man altså komme langt med. Kan stort set ikke huske sangen – men vinde, det kan han finde ud af!

  Bortset fra det er jeg meget enig; syntes iøvrigt det var for dårligt at man ikke skulle høre vindersangen til sidst; jeg mener, man fik jo dårligt chancen for at høre den, når der kun er en indledende runde, en semifinale og en finale. Jeg syntes de bør udvide antallet af sange til næste år, så der kan komme lidt flere finaler.

 2. Iøvrigt må du ikke være så hård ved islændinge – de har det hårdt, og nu prøver de så at sende deres største stjerner til udlandet, i håb om at de måske kan være i stand til at sende noget hård valuta hjem.

 3. The CityGirl

  @Leoparddrengen: Karisma? Hvor!? Han var da totalt intetsigende og gik bare i med tapetet….
  Men ja, ret dårligt at man ikke skulle høre vindersangen tilsidst, når man dårligt fik chancen undervejs!

  Og jo, man må godt være hård ved islændingene – de har jo selv været ude om det, og så skal de ikke komme krybende og lege Kalmarunion og ting i den dur! ;-)

 4. Jeg synes nu du overser nogle ting omkring Island – for det er jo sådan set ikke deres skyld at resten af verden har været så onde absolut at ville låne dem så fandens mange penge!

  (Har iøvrigt hørt rygter om at Carl-Mar Møller går meget ind for en Carl-Mar Union.)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén