The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Bare en lille snack

Nu er det jo sådan at jeg jo er et yderst fornuftigt anlagt menneske – så længe jeg ikke bliver fristet.

Skulle bare lige i Irma og købe noget kylling og ost.
Jeg fandt også den rigtige ost (hvorfor bliver de ved med at lave indpakningen om?!) men ingen kylling. Ville bare have haft en halv, men de havde kun hele, og det syntes jeg alligevel var lidt overkill.

Men så var de havde nogle meget interessante små pakker hvor der stod ting som chokolademousse og panna cotta og tiramisu… Jeg kunne ikke bestemme mig for om jeg skulle købe en chokolademousse eller en tiramisu, så jeg kom frem til at det ene ikke nødvendigvis udelukkede det andet.

Så forbi slikhylden, hvor de havde Ragusa, og reglen er jo, at jeg godt må købe det, når de har det (selvom jeg har fundet ud af, at de også har det i 7Eleven)
Og ved siden af slikhylden havde de tilbud på det sunde slik, som de der crostini, så det blev jeg også lige nødt til at købe.

Det er jo bare en lille snack….!Og nu er jeg kommet i tanker om at jeg glemte at købe kaffe…

Previous

Du er sikkert et venligt og selskabeligt menneske

Next

Pas på du ikke bliver døv-blind mens du besvimer

8 Comments

 1. Det er da godt at høre du fik aftensmad idag!

 2. Ulrik

  “Og nu er jeg kommet i tanker om at jeg glemte at købe kaffe…”

  Så må du jo af sted igen. :-)

 3. Havde de også lavet indpakningen om på kyllinger?

 4. Du må hellere udskyde kaffen et par dage.. tænk hvad du får slæbt med hjem, hvis du tager af sted igen! :P

 5. The CityGirl

  @Leoparddrengen: Ja, mandage skal jo være en fest… eller noget…!

  @Ulrik: Ligner jeg typen der springer op fra sofaen og går afsted igen, når jeg allerede er kommet hjem? ;-)

  @Allan: Nej, de havde bare ikke den jeg skulle have. (Med mindre de virkelig havde lavet indpakningen om og lagt den et andet sted end sammen med det andet kylling…)

  @Belle Blues: Ja, jeg ville nok få købt lidt for meget af det der ikke står på indkøbslisten…. Men det var en god chokolademousse… Bliver formentlig nødt til at tage tilbage og købe et mindre lager….. ;-)

 6. Ria

  Jeg kan godt lide, du har regler for Ragusa :D

 7. The CityGirl

  @Ria: Ellers bliver det jo til det rene rod! ;-)
  (Har også regler for Paradis Is fordi jeg bor lige ved siden af en, så jeg må kun købe når der ikke er kø ud på gaden. Denne regel resulterede i, at jeg kun fik paradis is et meget lille antal gange sidste år, så det kan godt være jeg bør revidere den lidt…. ;-) )

 8. ragusa igen!

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén