The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Cølibat vs. Børn

Tanken havde strejfet mig lidt, og endda op til flere gange i løbet af de seneste dage. Alligevel havde det ikke rodfæstet sig på nogen måde, før i morges da jeg løb ned ad Nørrebrogade for at nå bussen.

Pludselig slog det mig, at det var ualmindelig mange dage siden, at jeg havde indtaget en p-pille. Et splitsekund overvejede jeg om jeg lige kunne smutte ind på apoteket og købe de nye forsyninger, jeg burde have købt for lang tid siden, og lige æde en håndfuld, for at være back on track. Men inderst inde ved jeg jo godt det ikke virker på den måde.

Skidt, tænkte jeg, for jeg lever jo på dydens smalle sti og har intet liv!

Men det liv jeg manglede i morges, fik jeg tilbud om i eftermiddags, da The Last of The Famous International Playboys tikkede ind på mobilen, som et andet blast from the past.
Et tilbud, leveret direkte til døren, som jeg normalt ikke ville kunne have sagt nej til, og hvor alle andre aftaler normalt ville være blevet omarrangeret.

Men Gud har jo for vane at pisse i min café latte, så jeg måtte modstræbende konkludere, at mine muligheder* lige nu er cølibat eller børn – hvoraf jeg ikke synes jeg er klar til nogen af delene endnu.

*Jaja, der findes alle mulige andre former for prævention, og aborter og fortrydelsespiller og hvad ved jeg… Men alligevel!

Previous

Hvad fanden er det for et mærkeligt autist-barn?!

Next

Dagens Tackling

9 Comments

 1. Hehe. . Se nu at få skudt den p-stav ind i armen, din glemsomme kone!! :) jeg Hader også når Gud pisser i min latte! Det syns jeg faktisk han sku la’ vær’ med, det svin! ! Jep :)

 2. Booty

  Eller oralsex. Beskyttet samleje: Anale glæder….Der er sgu da meget man kan lave! :-)

 3. The CityGirl

  @pedrsn: Overvejer det også, men er bare ret konservativ på udvalgte mærkelige punkter….
  Og er der noget sted man kan klage, når Gud pisser i ens latte? Kirken måske? ;-)

 4. Booty

  jeg synes ikke du forholder dig til mine aldeles glimrende forslag…man er vel ikke lagt på is? ;)

 5. Jeg ved ikke – jeg synes mulighederne lyder sådan lidt Bush-inspirerede. Eller måske katolske – men der plejer også at være mulighed for unge drenge.

 6. Tror bare det er hér, at de konservative tanker må vige for fornuften! U can Do It!!

 7. Helt klart forventer jeg da en oktoberfødsel :)

 8. The CityGirl

  @Leoparddrengen: Unge drenge…. hmm……

  @pedrsn: Men tanken om det er bare lidt klam, synes jeg…. ligesom jeg heller ikke kan holde ud at tænke på det med hvordan nålen kommer ind i blodåren…..

  @Morfar: Hvad skal barnet så hedde?

 9. njaa, lidt micro-chip samfund er der måske nok over det . .

  ;0)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén