The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Så er der dømt svensk!

Der er dømt nedtælling til juleferie, for i år har jeg (bl.a.) givet mig selv den julegave at fylde hullerne mellem helligdagene ud med feriedage, så jeg får 14 hele dages ferie! Og i de 14 dage er der dømt svensk!

For jeg har endelig fået fat i nogle af Håkan Nessers tidligere krimier, som er nærmest udsolgt i Danmark – men på svensk.
Jeg har ikke læst svensk i mange år, så det er med blandede følelser jeg kaster mig ud i det – men jeg regner med at svensk er som at cykle, og at man kan komme hurtigt ind i det igen.
Så jeg satser på at være flydende i svensk når det nye år starter* – alternativt vil jeg hade svensk lige så meget som jeg hader Nik & Jay, og ordet ‘pagne’.

*Hvis alt går godt, bliver jeg sikkert overmodig og vil brushe up på alle de andre sprog, og ender med at blive totalt irriterende intellektuel, der sidder og læser Sartre på originalsprog osv.

Previous

Liste-liv III

Next

Full-blown ynkelig

7 Comments

 1. @Mikael: Tysk er stadig det nye sort! Og overvejede også et splitsekund at begynde at læse svenske krimier på tysk, men det ville på en eller anden måde bare være en større proces, som jeg ikke lige kan over skue….
  Men undervurder aldrig tysk! ;-)

  @Allan Schmidt: Det var også meningen ;-)

 2. Ulrik

  Det med de 14 hele dages ferie (plus en weekend) har jeg også gjort. Skønno. :)

 3. Jeg troede jo, fejlagtigt kan jeg nok læse, at tysk var det nye sort.
  http://citygirl.smartlog.dk/who-s-that-girl–page708
  Og derefter spansk som second..
  Well, svensk er måske også mere brugbart når man bor i kbh trodsalt..

 4. Jeg var et _helt_ andet sted, da jeg læste din overskrift.

 5. Pagne… ? Troede at det hed Cristal…

 6. @Ulrik: Ja, nogen gange er de bedste julegaver jo dem man giver sig selv ;-)

  @Morfar: Der er heller ikke noget der hedder pagne – det er bare et latterligt ord, som jeg hører lidt for meget, og som jeg har det meget svært ved…. Du er velkommen til at hjælpe med at udrydde det! ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén