The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Lyv, for fanden!

Der er visse situationer og tidspunkter, hvor det er ok at lyve. Faktisk er der visse situationer og tidspunkter hvor det vil være bedst for alle parter med en lille hvid løgn, som minimum.

Eksempelvis er jeg ret overbevist om, at P3 i morges ikke gjorde den store samfundstjeneste ved at fortælle sandheden om dagens vejr.
Og det er i sådan en situation at jeg tænker “Så lyv dog, for fanden!” – for der er jo ikke nogen der får mere lyst til at stå op når man hører en vejrudsigt om heldagsregn (specielt på Sjælland) og måske lidt slud. Lyv! Og undlad helt oplysningen om slud!

Pga. den deprimerende vejrudsigt, krøb jeg længere ned under den varme dyne, og endte med at falde i søvn igen, hvilket resulterede i at jeg kom for sent op – hvilket ene og alene er P3’s skyld!

Så overvej lige om det ikke er bedst for alle parter at gå meget let henover de der vejrudsigter om morgenen (med mindre det er gode nyheder!), og lyv om nødvendigt! Pft!

Previous

Skyld med skyld på

Next

Har du anoreksi?

4 Comments

  1. Tænk hvis du havde været en af de typer, der spontant løber ud i regnen med en paraply, en let dans og en fængende melodi på læberne, mens du springer rundt i regnen med listige trin på og omkring en lygtepæl.

  2. @Allan Schmidt: Griner ;-)

  3. Ulrik

    Men du fik jo rent faktisk lidt ekstra morgensøvn ud af det, og det er da kun godt. :D Tænk på, at det havde du ikke fået, hvis de havde løjet om vejret.

  4. @Ulrik: Du har en pointe, men jeg er ikke sikker på at 20 minutters ekstra søvn kan opveje heldagsregn……….. ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén