The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Krøller eller ej

Jeg har hele mit liv gerne ville have krøller – sådan er det vel når man er udstyret med det famøse flade skandinaviske hår. Igennem den senere tid har jeg så overvejet konceptet ret seriøst. Jeg har jo et krøllejern, og synes faktisk det ser ret fabulous ud, når jeg lige bruger den der times tid på at krølle det.
Men at tage skridtet og ringe til frisøren og sige ordet “Permanent” er en ret voldsom ting. Ikke mindst fordi ordet i sig selv skriger på dårlige frisurer fra ’80erne! Faktisk kan jeg ikke sige det ord højt – vil hellere sige alverdens skældsord end det…

Så da jeg ringede til frisøren var det også ad omveje, at jeg fik formuleret mit ærende:
“Jeg havde tænkt at jeg måske gerne ville have krøller…. Altså, jeg ved ikke helt om det overhovedet vil være noget for mig, så det skal jeg lige snakke med jer om inden noget…. Men det var bare fordi jeg sad og så SATC, og så er der de afsnit hvor Carrie har kortere hår og krøller, og det synes jeg bare så meget sødt ud, og så tænkte jeg, at det kunne være jeg skulle prøve det…..”

“Så du vil gerne have en permanent?”

“Måske… men jeg ved det ikke helt…..”

“Jamen der er jo mange forskellige former for permanent. Bla bla bla permanent. Bla bla bla permanent. Bla bla bla permanent. Bla bla bla permanent. Bla bla bla permanent. Hvad siger du til mandag kl. 10.45?”

“Øhhh…. ok.”

Previous

The Last of The Famous…

Next

Manglende kongruens

11 Comments

 1. mia_mia

  Hey, tillykke med dit nye hjem ;-)

  Ihh ja! Den frisure har jeg også altid ønsket mig! Held og lykke! (Undlader lige at berette om hvordan det gik mig hos frisøren dengang)

 2. Go for it! ;)

  .. men hvorfor udgiver du stadig dine indlæg på begge sider?

 3. Jeg vil også have smukke CArrie-krøller, men jeg har den samme fobi for permanent som du har. Du må lige melde tilbage, hvordan det er gået. Måske man også skulle overveje…

 4. The CityGirl

  @mia_mia: Tak! :-)

  Du gør mig helt bange ved at skrive det der med frisøren…… Gik det virkelig så galt?!

  @Belle Blues: Jeg tror også jeg springer ud i det, men håber også frisøren siger det, hvis hun synes min ide er ualmindelig dum! ;-)
  (Jeg dobbeltposter bare i en kort overgangsfase, så jeg er sikker på at få alle mine læsere med ;-) )

  @Mette B: Jeg lover at jeg melder tilbage hvordan det er gået! ;-)

 5. Jeg synes i piger ser alt for meget sex and the city.. (læs; overdrevet forbrug kan kun skade)

  Hvad med at tage et smut ud i/af landet og samle inspiration fra andet end en forældet tv serie?

  Anyways, jeg synes krøller er kønne, så fortsæt med projektet.. Og held og lykke ;)

  • The CityGirl

   @Mikael: Hvad er det det kan skade?
   Skader det så også, når man synes for mange mænd ser for meget sport?

   Og jeg ser det nu ikke for at blive inspireret (ved ikke hvad jeg skulle inspireres til, udover en ny frisure måske…) – jeg ser det fordi jeg synes det er en sjov serie, som har formået at vise hvordan mange kvinder i virkeligheden er og gør og siger. Måske du burde se lidt af den, og lære lidt ;-)
   Jeg kender adskillige mænd som har set den, og som rent faktisk har lært en del om kvinder og forstået en ting eller to ;-)

   @Allan: Griner…. Foretrækker SATC-krøller frem for Lille-hus-på-prærien-krøller!

 6. @Mikael:
  På landet? Så skal de se Det Lille Hus På Prærien. Der er også krøller.

 7. @ Allan, på landet og i landet, det er vel ikke helt det samme ;-)

  Det er godt med jer.. Jeg har set/lyttet til de fleste af afsnittene i de 6 sæsoner, og den er da meget sjov nogen gange.
  Iøvrigt lever jeg fint som ignorant på de fleste punkter :P

  Synes generalt at alt tv er for meget spild af tid, gider da ikke se på andres liv i tv.. Hverken fiktivt, som reality eller nogen som dyrker sport.
  Tv kan være fin underholdning, men ikke for længe af gangen..

  Men krøller.. Jeg synes det lyder som en god ide.. Det er pænt..

 8. mia_mia

  @CG:

  Nej der var bare ikke rigtig noget resultat. Mit hår er for tungt og tykt til at kunne holde en permanent. Det så skidesmart ud når jeg gik hjemmefra, men en halv time senere var det klask igen! Så frygteligt ud! Og et nyt forsøg m permanent til fuld pris gjorde ikke resultatet bedre! Men tror helt ærligt at dit hår vil reagere bedre end mit! Held og lykke ;-)

 9. The CityGirl

  @mia_mia: Forhåbentlig er fint skandinavisk (læs: mega belastende!) hår mere modtageligt for sådan noget….. Er begyndt at blive lidt nervøs for imorgen, men man må vel tage det oppe fra og ned…! ;-)

 10. Spiren

  Krøller… eller ej. Lige præcis. Tilbage for en 10 år siden prøvede jeg også dén med at betale en permanent og tro, at jeg skulle være fin og krølhåret – men nej. Det var for glat og uimodtageligt, garnet på min knold… Øv øv øv øv øv… Men hey, fortvivl ikke, mit hår kan nærmest ikke engang holde hårelastikker og -spænder fast i sig…

  Hvad Carrie angår så ja, hendes korte & krøllede frisure er fin (selvom jeg i højere grad beundrer og så småt misunder hende den store, krøllede omgang), men husk lige på, at hun har adskillige stylister og frisører til at bobbe og pleje og booste og sætte og krølle hhv. glatte hendes hår – sådan er virkeligheden ikke for ret mange mennesker… I det hele taget er den serie ikke så virkelighedsnær for den jævne københavner… Men man har da lov at drømme (og i øvrigt blive rigtigt glad for sit eget liv og sin egen kæreste, når det hektiske, newyorkske singleliv flimrer over skærmen!)… ;)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén