The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Afvigelse og konsekvenser

Min bror ringede til mig fredag aften kvart over tolv, for at høre hvorfor vores mor havde ringet fra fars mobil til hans kæreste.
Og så ringede han til mig “fordi det var for sent at ringe til de gamle”. Jeg skulle lige til at argumentere for, at det da også kunne have været for sent at ringe til mig, men indså, mens jeg drak lidt mere rødvin, at jeg jo meget sjældent er gået i seng fredag aften på det tidspunkt…

Jeg kunne fortælle, at vores mor ville tale med hans kæreste om julegaver til ham, og at hun havde ringet fra mobilen fordi deres fastnet ikke fungerer pt.

Men brormand ringede, fordi det jo var en tydelig afvigelse fra vores forældres mønster. Og når de afviger så tænker vi jo straks at der er noget galt!
De skal altid ringe fra deres fastnet, og må aldrig ringe senere end kl. 22 – hvis de gør andet, så er det fordi der er noget grueligt galt!

Ligesom hvis jeg ringer hjem til dem en tilfældig onsdag kl. 21 og de ikke tager telefonen, så er der jo bestemt noget galt – for de plejer jo at fortælle alt hvad de skal! Derfor skal jeg virkelig tvinge mig selv til at tænke at de nok bare er ovre hos naboen, og ikke gå igang med den store telefonkæde for at få dem opsporet.
Og så vil det virkelig hjælpe hvis de lærer at lægge besked på telefonsvareren, så man ikke er tæt på et hjerteanfald i ren angst for hvad der er sket.

Forældre skulle bare vide hvor meget vi faktisk bekymrer os om dem, og hvor meget en lille afvigelse fra mønstret kan sætte igang!

Previous

Nøgne mænd

Next

Så blev det alligevel jul

9 Comments

 1. Sådan var det også med mine gamle.

  MAN RINGER IKKE EFTER KL 20!!!

  Nå ok Gammelsmølf :o)

 2. @CG:
  Hvad med at fortælle dem det?

 3. @Morfar: Ja, de må lære at de ikke er unge mere ;-)

  @Allan Schmidt: Har prøvet… og har meget indtrængende forsøgt at få dem til at bruge det med at lægge besked, men det sker bare aldrig…. De er vist udenfor rækkevidde! ;-)

 4. @CG:
  Der er noget med at man ikke kan lære gamle .. nye tricks.

 5. jep, de er ganske ubehagelige – sådanne afvigelser ;D

 6. @Allan Schmidt: Ja… og generelt at man ikke kan lære dem IT & telefoni/mobil….. ;-)

  @pedrsn: Jep! :-)

 7. Jan

  Onsdag…..hmmmmm…….HAR du tænkt på det ??? Onsdag altså……..det er måske (også) DERES faste “hyrde-time-aften”………og hvem gider tage telefonen, når man foretager sig DET ???????

 8. @Jan: Nej. For det første så gør mine forældre slet ikke sådan noget, og for det andet, så ville det vel også kræve (hvis vi alligevel antager at de gør sådan noget), at der ikke ville blive svaret på telefonen hver onsdag aften – og det er ikke tilfældet.
  Men de gør ikke sådan noget, så det er der ikke nogen grund til at tale mere om. Punktum.

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén