The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Sindssyg? Ja, formentlig

Nu er det ikke fordi jeg har de bedste pragteksempler i min egen lille samling af mænd, der har krydset mit liv. Det kan godt være, at de stort set alle sammen kan kategoriseres som enten “Idioter”, “Røvhuller” eller “Drengerøve”, men i det mindste er ingen af dem mordere – i hvert fald ikke hvad jeg ved af.

En ung, kvindelig psykologi-studerende er faldet for, og har giftet sig med, Bjarne aka. Peter Lundin.
“Han er ikke det uhyre I gerne vil gøre ham til”, har hun udtalt. Og det er der omkring kæden hopper af for mig. Det kan da godt være at det kan være hyggeligt at hive en kaffe med ham, men han har altså slået fire mennesker ihjel. Og det var jo ikke fordi det var mens han var i krig eller i selvforsvar…

At den unge kvinde så er psykologi-studerende, gør det jo ikke bedre. Og bare fordi han hedder Bjarne nu, ændrer jo ikke på fakta.

Men jeg skal ikke forhindre hende i at kaste sig ud i det – i stedet vil jeg se mig selv som normalfungerende, sammenlignet med hende, og det samme kan de fleste mænd jo gøre, hvis de sammenligner sig med Bjarne.

Previous

Gider du gå et andet sted hen og redde jorden?

Next

Hvis du kunne ændre én ting…

8 Comments

 1. ak ja, dén kjæærli’hed er skuu da blind – og gør helt klart én dum i knolden! :0)

  på den anden side, så er det vist sjældent – at man har mulighed for at gifte sig med et studie objekt – så jeg håber hun score en høj karakter, når hun engang afleverer sit psygålågi speciale. . (hvis hun ikke er død forinden . . )

  well, yeah. . .

 2. Det bekræfter i hvert fald tesen om, at mange af dem, der søger ind på psykologi, søger ind fordi de selv har issues at slås med. Hvilket jo unægteligt får én til at spekulere på, hvordan man sikrer sig imod at få en psykolog, der trænger mere til en tur på briksen end man selv gør…

 3. @pedrsn: Griner! Det har du selvfølgelig ret i – men på den anden side, så kan hun vel ikke længere bruge ham som studieobjekt; hun må nødvendigvis være inhabil der…. ;-)

  @Linda: Oh yeah! Og det kan hurtigt blive en skræmmende tanke, hvis man tænker lidt efter…..

 4. Michael

  Hun ender nok med at blive skilt…..

 5. Ruth O

  … fra sin mand eller fra sit hoved?

 6. Jeg klikkede på kommentarfeltet for at skrive præcis samme kommentar som Linda ovenfor! Det bekræfter netop bare, at mange psykologer har deres issues. En god grund til at vælge eventuel psykolog med omhu..! ;o)

 7. @Belle Blues: Ja, man kan hurtigt komme frem til den konklusion :-)

 8. @Michael & Ruth O: Begge dele er nok sandsynlige scenarier… Men vi må vel bare vente og se ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén