The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Det’ jo bare creme

Jeg har glemt utallige forskellige slags ting hjemme hos mænd. Og ordet er altså ”GLEMT”!

Uanset hvor meget mændene gerne vil lægge i det, at der lige pludselig står en bodylotion, en makeupfjerner, en fødselsdagsgave til niecen, en tandbørste, en shampoo eller at der for den sags skyld ligger et par strømpebukser på gulvet, så er der bare ikke nogen dybere mening med det.

Det eneste det resulterer i er, at jeg næste dag står bandende derhjemme, fordi et eller andet, som burde være i mit hjem, nu befinder sig et andet sted i verden.

Og det er mega irriterende! Og dyrt, ikke mindst! For hold kæft, hvor har jeg brugt mange penge på bodylotion, fordi den tidligere flaske lige pludselig opholdt sig andetsteds.

Det hedder at være distræt og glemsom – det har intet at gøre med at have en undskyldning for at komme forbi. (Hvis jeg vil forbi, så skal jeg da nok komme det – det har intet med bodylotion at gøre!)

Men udover at det bunder i distræthed og glemsomhed, så talte Kynikeren og jeg forleden om, at det også er et spørgsmål om miljøet, som vi (ubevidst?) vælger at skåne. For bodylotion er bare et af de produkter, som man lige pludselig kan ende op med at have meget af i skabet (pudsigt nok aldrig når man har glemt noget hjemme hos en mand…), og derfor er det også noget af det, som vi smider ret meget ud af.

Ved at glemme det hos en mand, så er problemet jo løst for vores vedkommende, og så er det ikke længere os der sviner miljøet ved at smide det ud.

Previous

Parallelparkeringen der gik tabt

Next

Det er bare ikke i orden!

3 Comments

 1. aii – det er skudda også mange ting du render rundt og glemmer!

  . . .

  og jeg turde næsten ikke skrive en kommentar . . . for HVOR er mine total yndlings øreringe!!??

  :0)

 2. @pedrsn: Hos en mand? ;-)

 3. . . .desværre tror jeg bare – at jeg har glemt dem i mine arbejdsbukser – som så er sendt til rens . . :0)

  Ahaha

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén