The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Ni Hao… eller noget…

Heureka!
Så er OL endelig overstået, og nu burde der være mulighed for at tænde for fjernsynet, og muligvis finde et ikke-sportsprogram!
Altså når de lige bliver færdige med alle de der højdepunkts-udsendelser…
Men teknisk set, så er det overstået, og der går hele fire dejlige år før vi skal tvangsindlægges til det igen! (At der så kommer en masse andet i mellemtiden, tager vi når vi når dertil).

Selvom jeg ikke er nogen stor sports-fan, så synes jeg faktisk det er ok, at de viser lidt – men der er bare grænser. Og med dette OL tror jeg nu nok vi kan blive enige om, at var overkill – på alle fronter; tv, net, avis – alle steder!

Så måske man liiige skal genoverveje hvor mange timer man bør bruge på det der sport; lige tjekke nogle tal for hvor mange der egentlig ser de forskellige ting, og så lige tage en beslutning om, at man ikke behøver sende det næste gang.

Men lige nu glæder jeg mig til at tilbringe mange timer på sofaen, og se alle de sædvanlige skod-programmer, og som sædvanlig brokke mig over det.

Previous

#729: Ting jeg ikke orker

Next

Cykel-scor

2 Comments

 1. hvordan går det forresten med det dersens fattigdomsprojektet?

  ugen lakker mod enden – lønningsdag comming up ;0)

  kan kun sige – at det betaler sig virkelig at få napset sit visakort . . .jaa jaa af først en tyv, og SÅ af banken! – for derefter KUN at kunne hæve kontanter – når de skal bruges, jøsses sir jeg bare! ;D

 2. @pedrsn: Jeg lever stadig, og har stadig penge i pungen, og ikke mindst lidt mad på bordet – selvom det ikke er de største kulinariske oplevelser jeg oplever for tiden (det er det egentlig aldrig…) ;-)

  Så det går faktisk ret fint – men er også ved at være kommet i bund med hvad der er i køleskabet; utroligt hvad man kan lige pludselig sidder og snacker i mangel af bedre: pålægschokolade, oliven, knækbrød er lige pludselig de store delikatesser her i huset :-D

  Og du har ret; det er nok meget godt at opleve sådan et par uger nogen gange; så bliver man jo tvunget til at være voksen og ansvarlig!
  Men damn! Jeg glæder mig til lønningsdag – som et lille barn til juleaften!

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén