The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Voksen og halv-kriminel

Har fået pakket, og var mentalt allerede på vej til Berlin, selvom der lige skal overståes en arbejdsdag imorgen. Lige hurtig ind på netbanken og overføre de der feriepenge, som bare har stået og ventet.

Og så kom virkeligheden tilbage, for et større (for at sige det pænt!) overtræk har sneget sig ind på min konto! Såkaldte røde tal over hele linien. Ingen feriepenge tilbage, for dem har de snuppet til at prøve at dække hullet. Budgetkontoen var heller ikke meget behjælpelig, med sølle nogen og fire hundrede.

Så nu må CityGirl blive voksen, eller i hvert fald så voksen, som man kan være aftenen inden man smutter afsted på ferie.
Så man skriver en undskyldende, indsmigrende, ydmyg mail til sin bankrådgiver, lover at blive voksen efter ferien og håber på en forhøjelse af kassekreditten.

Og så tager man telefonen, tager en dyb indånding, ringer til sin far og håber og beder til at han vil låne en lidt penge, og redde ens økonomiske røv. (Jeg tænker at man kan gøre sådan noget tre gange og det her var kun anden gang).
Efter at have prøvet at forklare hvad der var sket (hvilket er lidt svært, når jeg ikke selv er klar over det!), blev der bevilget et lån fra den gamle.

Jeg føler mig jo nærmest halvkriminel, når jeg sidder og prøver at finde ud af hvordan jeg kan inddrive noget gangbar mønt inden imorgen – men nu kommer der noget løn, og nogle penge fra de gamle; så langt så godt!

Men hvad er det der lige pludselig koster så meget? Hvilke mærkelige udgifter er der, udover den der psykolog?
Jeg går jo nærmest ikke i byen mere, slikket er også røget i svinget, og shoppingen skåret mere end kraftigt ned.

Nårh…. det er det der mad, der koster! Det der sunde mad….

Ergo kan det bedre betale sig at gå i byen hver weekend, spise usundt og shoppe igennem…. Strange….

Previous

Man drømmer om banjoen…

Next

Lår-udfoldning

1 Comment

  1. Hvis jeg nu råber efter dig, så kan det være jer når at sige: RIGTIG GO’ TUR!
    NYD BERLIN OG IKKE MINDST ALLE DE LÆKRE….. SKO! :-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén