The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Slap i leveren

– Vi er blevet slappe i leveren…
sagde Pingvin-Entusiasten til mig forleden, da vi var ude og drikke lidt øl – for det var virkelig bare lidt; i hvert fald i forhold til hvad det plejede at være.

Og nu er det så fredag aften, og Kynikeren kommer hjem til mig om lidt til det sædvanlige setup: diverse alkohol hos mig, ordne verdenssituationen og så ud på en eller anden bar og ordne mere verdenssituation.

Hele dagen har jeg siddet og overvejet at aflyse, og bare have en stille og rolig aften på sofaen, en lille morfar i ny og næ, og måske bestille en pizza.

Midt i pensionist-tankestrømmen ringede Brormand, og vi sludrede kort (ingen indikationer på at han er involveret i doping-skandaler). Da han spurgte om jeg skulle i byen i aften, kunne jeg ikke sige andet end ja, for ovenstående svar ville bare jo bare indikere at lillesøster var faldet af på den!

Så jeg gik i krig med mascara, eyeliner og hårspray, og tænkte “Fandme nej, om jeg vil være gammel i en alder af 27!”

Jeg er sgu ikke slap i leveren!

Previous

Hvem skulle have vidst det…

Next

Negle-flosning på mænd

2 Comments

  1. Hellere en slap lever end en slap .. .. ehm, andet sted.

  2. @Allan Schmidt: Bestemt!

    ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén