The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Høj på stiletter og kodimagnyl

Lad os bare sige det som det er; denne weekend var bare ikke min weekend!

Vi nævner i flæng:
– Bytur på Frederiksberg
– Taxachauffør med IQ på 2
– Visa/Dankort slugt af hæveautomat uden nogen forklaring
– Barnedåb klokken fucking 11 lørdag formiddag
– 3 timers skattejagt i 30 graders varme på stiletter
– Hold i højre skulder, med efterfølgende narko-agtigt indtag af kodimagnyler

Det var helt åbenlyst ikke mig der bestemte fredag aften, da vi befandt os på Frederiksberg. Men jeg gjorde gode miner til slet spil, og fulgte pænt med. Tilsidst kunne jeg ikke mere, og kastede mig ind i den første den bedste taxa, som kunne køre mig hjem. Lettere sagt end gjort, da chaufføren ikke kendte København, og hans dankort maskine ikke virkede. Og da jeg ville hæve penge, snuppede automaten mit kort, uden nogen som helst forklaring! Hverken vold eller trusler hjalp på automaten, men heldigvis kunne Romantikeren redde min røv, og jeg kunne hente kontanter hos hende.

Dagen efter stod den på barnedåb og 30 års fødselsdag. Klokken fucking 11 skulle vi stå i kirken, og det gjorde vi så. Bagefter tænkte man, at man kunne få slappet lidt af, og komme til hægterne. Men nej! Der var arrangeret skattejagt – så iført stiletter blev jeg tvunget til at gå halvdelen af Amager rundt i 30 graders varme!
Efter halvdelen turen var gået, måtte jeg give op, og frigive min fødder. Helt seriøst og undrende spurgte Prince Charming “Er dine fødder altid så røde?”
Nej, spasser! Og normalt er de også halv størrelse af det du ser på nu!
Det indkasserede han et par slag på, men jeg tilgav ham, da han fandt en kiosk og købte kolde øl til os.

Hvis ikke det var fordi jeg havde været på hold med Prince Charming, var jeg nok taget hjem. Men det var flere år siden vi havde set hinanden, og lige så lang tid siden vi havde festet sammen, så der var en del der skulle indhentes!
Og det fik vi bestemt også gjort! Inden jeg tog hjem fra festen, havde vi fortalt alle de gamle røverhistorier en gang til plus at vi også fik aftalt at tage til Australien sammen til efteråret. I hvert fald lovede jeg ham, at hvis han stiller med et job, så kommer jeg!
Men fester varer ikke evigt, og efter 15 timers socialt samvær måtte jeg hjem.

Søndag klokken 11.30 ligger jeg og kigger op i loftet mens der tikker en sms ind:
“Er vi stadig på til brunch kl. 12 på Kunstindustrimuseet?”
Jeg var ikke klar over at det var der vi skulle spise brunch, men det var for så vidt underordnet, eftersom det var med møje og besvær at jeg overhovedet fik fat i telefonen, fordi jeg ikke kunne røre mig, og telefonen objektivt set faktisk lå udenfor rækkevidde.

“Nej. Jeg kan ikke røre mig. Jeg tror jeg har hold i ryggen.” fik jeg langt om længe sendt retur.
Kodimagnylerne som jeg på bedste junkie-vis havde fundet i køkkenet klokken halv syv i morges virkede vist bare ikke, og hvad gør man så?
En opringning til forældrene senere, gjorde det ikke meget bedre:
“Du skal have en blokade!” sagde min mor meget bestemt, hvorimod min far mere bare var overbevist om at jeg var gået ind i en dør til gårsdagens fest. Jeg havde lavet mange ting til den fest, men var for en gangs skyld ikke kommet til skade!

Jeg endte med at få bakset mig selv ud i bilen og kørt ud til dem, efter jeg lige havde taget et skud kodimagnyl mere, og brugte så resten af dagen på at sidde og være totalt groggy mens jeg prøvede at overtale min far til at bytte skulder – han afslog, også selvom jeg smed en nyre oveni dealen… Forældre er sgu ikke hvad de har været!

Previous

Kan man elske sin læge?

Next

Veni, Vidi, Visa!

5 Comments

 1. Ulrik

  Jeg synes af en eller anden grund altid, at barnedåbe ligger på den tid af morgenen? Derudover har de også en vis evne til at ligge lige efter julefrokoster. Jeg forstår ikke, hvordan det går til?

 2. @Ulrik: Nej, jeg ved det heller ikke… Det er sikkert en eller anden hemmelig klub man kommer ind i, når man får børn, hvor den primære opgave må være “Hvordan generer vi bedst muligt dem af vores venner, som endnu ikke har børn?”

  Hvad er der galt med et normalt tidspunkt på den gode side af klokken 12? Personligt synes jeg at kl. 15 vil være et ok tidspunkt for barnedåb… ;-)

 3. Æv for en weekend og ikke mindst æv for en far, han kunne da godt lige have byttet!

  Den hemmelige klub I taler om, har jeg vidst glemt at melde mig ind i, kan jeg stadig nå det?? – mit yngel er jo godt nok døbt, men alligevel…. ;-).

 4. @Heidi: Det må da nærmere være dig der ved noget om den hemmelige klub, eftersom du har børn og sådan….
  Så det kan vi nok ikke hjælpe dig med ;-)

 5. Jeg har desværre ikke hørt om den, tænker lidt, om det måske ikke er rygtes helt til Faaborg endnu ;-).

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén