The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Oh, what a nice wooden horse…

I krig og kærlighed gælder alle kneb, og når mændene ikke opfører sig, som vi gerne vil have det, så bliver der udtænkt skumle planer og brygget på snedige idéer. Desværre (!) bliver de meget sjældent ført ud i livet – vel mest fordi, at tiden går, og fordi vi simpelthen finder på noget bedre at lave.
For når alt kommer til alt, så er de mænd jo ikke værd at bruge så meget energi på!
Men det ændrer ikke på, at der, kvinder imellem, er blevet udtænkt sækkevis af mere eller mindre brugbare planer – og faktisk venter de bare på at blive brugt.

De omhandler primært de ting der ‘kommer i klemme’ når et forhold slutter – enten at man ligger inde med nogle af hans ting, eller at man har fået nogle ting forærende af manden, som man efterfølgende hverken vil have eller eje. Sekundært omhandler de manden, som skal have en lærestreg på en eller anden måde.

Jeg har en veninde som lå inde med rigtig mange af ex-kærestens ting – og hvad vi ikke fik udtænkt af planer om hvad vi ville gøre! Alt fra at smide det hele ned på gaden og ringe til ham, give ham et kvarter til at hente det og ellers bare brænde det, til at sende det hele pr. efterkrav til ham, om på den anden side af jorden, hvor han befandt sig, til overvejelser om hvordan man kunne sende diverse sygdomme med posten. Eller også bare lave en aftale med ham på en bar, så vi kunne kaste en drink eller tre i hovedet på ham i bedste SATC-stil.

Selv har jeg siddet og brygger på en idé om at sende en kjole retur – spørgsmålet var bare hvordan. Flere foreslog at jeg bare skulle sende den pr. efterkrav, men jeg følte bare ikke rigtig det var nok. Nogle foreslog at jeg skulle fylde pakken op med rottegift og andet godt, men det virkede bare lidt besværligt. Så kjolen er nu endt i skabet igen, for den er jo egentlig meget fed, og en jeg virkelig ønskede mig…

Udover de planer vi selv udtænker, så kommer de mandlige venner stort set altid på banen, med det klassiske forslag om at banke manden. Det er altid et fristende tilbud, men jeg har det personligt sådan, at hvis der er nogen der skal slå manden, så skal jeg nok selv gøre det.

Fælles for alle de planer vi udtænker, er at vi pr. automatik regner med at mændene vil være dumme nok til at åbne pakken med diverse sygdomme, sige ja tak til en aftale på en bar, eller åbne døren for tæskeholdet.
Personligt tror jeg, at de ville – de ville nok tænke, ligesom de gode Trojanere, ”Oh, what a nice wooden horse! Yes, I’ll sign for it!”

Previous

Ikke bestået

Next

Time-out!

7 Comments

 1. Jo, jeg tror bare vi aftaler, at det skal udføres, men vi ved ikke hvornår :-)

 2. Hehe åh hvor det lyder bekendt, jeg har også to kammerater, der et par gange har tilbudt at kigge forbi “fyren”.

  Faktisk synes jeg at de fleste mænd er så tilpas nysgerrige, at de nok skal åbne døren, pakken eller møde op i en bar….. ;-).

  Jeg må nok indrømme at hvis de glemmer nogle ting her, så ryger det ud og det går stærkt, undtagelsen er dog hvis det er dyre ting, det aflevere jeg på hans adresse, når jeg ved han ikke er hjemme.

 3. Så den der hæsd blev sendt per efterkrav?

  Akja hvis man er den der breaker kan man jo altid diskret dumpe tingene af imens man fyrer vedkommende, medmindre man er en fegis og gør det over telefonen.

 4. @Heidi: Ja, jeg tror du har ret! En eller anden gang må man altså gøre det; sende pakken, lave aftalen på baren, så man kan smide drinken i hovedet på ham eller hvad man finder på…. Bare for at researche lidt på det…. ;-)

  Og det er nu også mest ens egne ting – og den der kjole; det var for at lave et statement… Men det faldt jo til jorden når jeg gerne ville have den, og den røg tilbage i skabet efter at have ligget på gulvet i flere uger… (Fantastisk straf dér, CG! Kjole på gulv… Flooot!) ;-)

  @morfar: God idé; købe en hest (sende regningen til ham), og sende hesten til ham pr. efterkrav! Dét er der virkelig nogen der bør gøre!
  Hvor køber man en hest??

 5. @CG
  Det kan godt være at han ikke blev straffet, ved at du smed kjolen på gulvet, men tænk lige på den fryd der med garanti var i dit sind, idet du gjorde det, den følelse er ikke at kimse ad.
  Måske vi begge skulle prøve, en af os tager pakken og den anden baren, så kan vi udveksle erfaringer bagefter – jeg melder mig gerne til den med baren…. ;-).

  Min nabo har temmelig mange heste, skal jeg hører om der er en til salg?
  – Jeg vil bare foreslå at hvis den plan, føres ud i livet, at man så lige samtidig hyrer en fotograf, som tager et billede eller fem, imens hesten bliver afleveret :-).

 6. @Heidi: Jae… det har du jo ret i – men det var ikke sjovt da jeg besluttede mig for at beholde den; så skulle den jo vaskes og alt muligt efter at have ligget og rodet rundt på gulvet….

  Jeg er klar på noget research – men jeg har bare ikke lige nogen jeg kan researche på… Med mindre der ikke er nogen udløbsfrist på sådan noget?
  En af dem der virkelig fortjener en pakke har jeg ikke set i halvandet år… så virker det måske bare lidt som om jeg ikke rigtig er kommet videre, hvis han får en pakke med en lille seddel, hvor der står

  “Bedste hilsner
  The CityGirl, som du dumpede TO gange pr. sms – for halvandet år siden.
  Tak for sidst – jeg håber du hygger dig. Er du stadig sammen med din eks?”

  Er ikke sikker på det vil sætte mig i det rette lys…… Eller hvad siger du?

 7. Griner… Jeg er enig, det ville sætte dig i et meget underligt lys! Tror blot han vil tænke at han havde gjort det rette, og det er ligesom ikke planen med det ;-).

  Skal vi ikke aftale at der ikke er tidsfrist på dette eksperiment, jeg har nemlig heller ikke selv datet nogen fornylig, som er værd at bruge mere tid på, skal jeg gå længere tilbage (hmm det må blive september 2007), tror jeg at manden vil undre sig en del over at jeg pludselig inviterede ham ud, og med tanke på at vi begge er inviteret til samme bryllup om et par måneder, kan det kun blive for pinligt.

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén