The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Fucking Frederiksberg! IV

Efter en lang dag i solen, fik Booty Boy lokket mig til Frederiksberg i går aftes. Skræmmende nok, havde jeg det ret fint med det; for selvom jeg ved hvad jeg går ind til med en alt for lille seng der nødvendigvis må give action-packed søvn, i form af selvforsvar og kamp om pladsen, generelt mindre søvn end min egen seng giver og alt det andet, som Frederiksberg forårsager, så er Frederiksberg også udenfor kategori, og dermed kan jeg efterlade alle problemer og større tanker ved bygrænsen, og falde ind i den blonde rolle med så lidt hjerneaktivitet som muligt.

Men selvom Frederiksberg gør det lettere at få det blonde gen frem, så er det svært at stoppe alle de andre tanker der nødvendigvis må flyve igennem hjernen, når hele Booty Boys opførsel kommer bag på en, og man desperat prøver at kaste de forskellige ting ind i kasserne “Signalforvirring”, “Frederiksberg” og “Booty Boy Generelt”, samt den nye kasse “Dét der vil jeg slet ikke prøve at finde ud af hvad betyder!”, for bare at få en lille bitte smule styr på det.

Så nu hvor jeg endelig har fundet ud af noget godt jeg kan bruge Frederiksberg til, fucker Booty Boy det selvfølgelig op ved lige pludselig at være sød, så jeg alligevel er nødt til at gøre brug af Romantikerens analytiske evner, fordi “sød” kan jeg jo ikke finde ud af at arbejde med!
Hun afviste blankt at ville analysere på situationen, men kunne berolige mig med, at han jo stadigvæk ikke kan finde ud af at kommunikere, og fastslog at han altså ikke kunne “snige det ud gennem fingerfletteri!”
Så hvis ikke der er nogen rigtig kommunikation omkring det, så tæller det altså ikke.

Previous

Den selvbrune krise

Next

Avocado Addict

2 Comments

  1. Lokket? Har du ingen selvstændig vilje?

  2. @morfar: Jo, men hvis man lokker med de rigtige ting, så kan det jo være svært at sige nej – eller sådan har du det måske ikke? ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén