The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Eksistentiel shoppe-krise

Jeg har shoppe-krise, og jeg tror den er eksistentiel. Det er helt vanvittigt, og jeg har aldrig været ude for det før!
Jeg leverede en fødselsdagsgave tilbage, og fik et tilgodebevis på 2000 kr. – 2000 kr. til bare at shoppe igennem for! Det kunne ikke blive bedre!

Men nu har jeg været ude mange gange, og uden nogen succes overhovedet! Det er som om der kommer en eller anden form for blokering, som gør, at alt hvad jeg ser på og prøver bliver afvist pga. det ene eller det andet.
Og når jeg ikke engang kan købe sko, så er den helt gal!

Men generelt er det også galt, for jeg kan altid shoppe mig ud af problemerne – tit og ofte behøver der ikke engang være problemer for at jeg kan shoppe; jeg er et naturtalent på det område!

Så når jeg nu efter adskillige forsøg stadig kommer tomhændet hjem, er jeg tilbøjelig til at tro, at det er eksistentielt – at det ikke bare er fordi sæsonens farver og stoffer ikke appellerer til mig…

Previous

Det optiske bedrag

Next

Kausalitet?

6 Comments

 1. Ja sandheden er en grum fætter, det kan jeg da godt se *griner*

  Få du lidt ro på hverdagen, en sød og stabil kæreste, og pak plastickortet sammen, det må godt blive koldt af og til ;-)

 2. @Attila/Jens: Du er farlig at høre på….. En ting er dit fableri om en sød og stabil kæreste, men at du nu kommer på mærkelige påstande om at plastickortet godt må blive koldt af og til, kan jeg slet ikke forholde mig til! ;-)

 3. @CG:
  Jens bruger mange ord, som den tøs, han nu er… Ku’ siges meget kortere:
  Hold kortet koldt og jernet varmt!

  Eller noget. ;-)

  P.s. Du er godt klar over, at det nemt kommer til at lyde MEGET gustent, at du render frustreret rundt for derefter at erklære, at “sæsonens stoffer” ikke “appellerer” til dig, ing…? :-P

 4. Hvis jeg var dig, så ville jeg straks gå til psykologen, for det der er da værre end når Forfatteren får skriveblokering. Kan det være fordi der er noget andet, der banker i dit lille hjerte? Lysten til noget helt andet? Måske.. du er ved at være.. klar til en mand.. nae, det er naivt at tro ;-)
  Tag du med mig ud og shoppe, så skal du nok få brugt dine basseører hurtigt

  *Knus*
  Jens

 5. @MM: Hvad fabler du om?! Jeg (og mit kort!) har det bedst når det er varmt!

  Og jeg ved jo ikke om det er sæsonens stoffer og farver der ikke appellerer til mig – det er bare et bud…. Hvilket er et godt bud, for jeg har aldrig haft det godt med satin og storblomstrede ting… Der er da ikke noget gustent over sådan en udtalelse – vel snarere stofferne og farverne…..

  PS. Herligt med et lille blog-skænderi idag! ;-)

 6. @Attila/Jens: SÅ stopper du! Hvad er det for insinuationer at komme med på en mandag morgen! Prøver du at tage livet af mig?!
  Ikke nok med at jeg har shoppe-krise, så begynder du at fable om mænd og faste forhold…. tsk tsk tsk! Ikke særlig flinkt………

  ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén