The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Man fanger flere fluer med honning

Jeg har aldrig nogensinde påstået at jeg var god til matematik (selvom jeg engang gerne ville være matematik-lærer….) – men jeg kan det basale, og det der er nødvendigt.


Derfor vil jeg virkelig gerne have svar på, hvordan ét kys kan blive til mange heste, og knep til højre og venstre?
For ét kys er jo bare ét kys – at det var hollandsk gør det da ikke til mere (selvom det var et godt kys).

Man skulle tro at jeg havde været en mand utro, bedraget ham på højeste plan, med de beskeder han tillader sig at sende til mig!
Han har selv sagt, at han ikke vil være i et forhold – og hvis han dater andre, må jeg vel gerne kysse hollændere!?

Åbenbart ikke, for jeg får at vide at jeg skal tage mig sammen, at jeg har problemer med at kæde en samtale sammen, at jeg ikke er den helgen jeg har sat mig selv op til at være, insuniationer om at jeg skal føle mig beæret over at han sidder og skriver til mig fra udlandet og at jeg er en topklovn.

Men set fra mit synspunkt, så skal han tage sig sammen, så har han problemer med at svare på mine spørgsmål, jeg har aldrig nogensinde påstået at jeg var en helgen, jeg har ikke bedt ham om at skrive til mig fra udlandet (men jeg synes da det er hyggeligt) – og at jeg er en topklovn, vurderer jeg som, at manden løb tør for ord, eller også har han et meget lille ordforråd!

Man fanger flere fluer med honning end med eddike, fik jeg engang at vide af en kær veninde – og jeg synes at jeg har givet en del honning, men motiviationen for at blive ved med det, ligger på et meget lille sted, når jeg får smidt sådan nogle beskeder i hovedet!

Previous

Det hollandske kys

Next

På Sporet?

1 Comment

  1. Og hvis man kun får eddike igen efter at have spildt en masse honning så tænker man, at fluer sgu må være fluer!

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén