Det er så fantastisk med kasser og sort/hvid virkelighed. Jeg er før blev puttet ind i kassen som hed “Mellem følelser og kedsomhed” og den seneste kasse jeg er blevet puttet i er “Noget vildt spændende, som har meget dårlige overlevelseschancer”.
Og man kan jo ikke rigtig sige noget – for det er jo hans opfattelse af tingene, og hvis han virkelig synes det, hvorfor skal jeg så argumentere imod? Det er jo ikke en forhandlingssituation der her.

Eller er det i virkeligheden en større forhandling jeg sidder i, hvor hans træk er at besvare min besked 12 timer efter med en forklaring om at han var på date, og derfor han ikke svarede. Det gør mig lidt forvirret: skal jeg blive jaloux eller skal jeg komme med et modtræk?
For mig er det en unødvendig oplysning, hvis eneste formål, for mig, kan være at sige “Case closed”.

Jeg siger ikke at man ikke må spille på flere heste, for det har jeg da selv gjort, og ville også gerne gøre nu, men det er som om alle mine heste er skadede på den ene eller den anden måde.
Men uanset hvad, så praler man sgu ikke med det – kun når der er én der er kommet i mål og har vundet!

Jeg antager at det ikke er mig der kommet i mål og har vundet – også jf. den kasse jeg blev puttet i med de dårlige overlevelseschancer.

Men jeg synes det er fantastisk at jeg giver dårlige overlevelseschancer – det er da alligevel lidt sjovere end at være mellem følelser og kedsomhed.